Jandy Nelson – Ik geef je de zon

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Het grappige is dat de dingen die jij hier beschrijft als minder positief, mij juist heel mooi en bijzonder in de oren klinken en me het gevoel geven dat ik het boek nog liever wil lezen, haha.

 2. Nancy schreef:

  Ik volg je volledig!
  Het boek werd zo gehypet dat ik het met hoge verwachtingen las en heel teleurgesteld was. Het is geen slecht boek, maar het deed me echt niets. De verhaallijnen konden veel beter uitgewerkt worden, vooral die van Noah. Die had veel centraler moeten staan. Dankzij dit boek heb ik het nog niet aangedurfd om een ander boek van deze schrijfster te proberen.

  • Lisa schreef:

   Ja, precies! Ik heb ook veel goede dingen gehoord over haar andere boek, maar die sla ik voor nu ook nog even over. Misschien dat ik ‘m over een tijdje een kans wil geven!

 3. dominds schreef:

  Fijne en eerlijke recensie. Ik deel je mening, dit boek was het hem ook niet echt voor mij.

 4. Marleen schreef:

  Dit boek staat deze maand eindelijk op de planning, maar ik ben behoorlijk huiverig door al die positieve berichten van anderen. Al ben ik door je recensie ook wel een beetje bang dat het boek mij ook zal tegenvallen, haha!

 5. Tamara D schreef:

  Ik snap het wel, vond ook lastig. En wanneer je lekker in het verhaal zat, switchte je weer naar de ander. Het einde toch wel mooi. Maar ik vond het boek : de hemel begint bij je voeten, toch beter!

 6. Oooh echt precies dit. Ik had dit ook bij Ik Geef Je De Zon. De hoofdstukken vond ik ook te lang, waardoor het niet lekker las.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.