Jasinda Wilder – Ik verdrink in jou

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Vivian schreef:

  Hmmm, ik vind het verhaal wel interessant klinken, maar misschien is het een beetje te heftig naar mijn smaak. Jammer van de vertaling ook, daar knap ik ook snel op af!

 2. zwartraafje schreef:

  Oh, die bloemblaadjes-achtige omschrijvingen doen het voor mij ook niet hoor. Of van de scènes waarin ze iemands lichaamsgeur gaan omschrijven. Ik heb nog nooit iemand weten ruiken naar een appel-kaneeltaartje.

  Wel jammer dat de vertaling zo stroef verliep en je leesplezier beperkte.

  • Lisa schreef:

   Haha nee, al die dromerige beschrijvingen doen mij echt he-le-maal niks. Ik weet nooit of ik moet huilen of lachen om dat soort omschrijvingen. Geef mij dan maar gewoon een straight to the point scene hoor!

 3. darkfeariex schreef:

  Jammer van de vertaling :(! Het boek ligt hier ook op mijn TBR. Ik ben benieuwd of ik het ook zo zal ervaren 😮

  • Lisa schreef:

   Ja, daar ben ik ook wel benieuwd naar! Ik heb er verder dus niemand over gehoord, dus daardoor begin ik bijna te denken dat het aan mij ligt haha. Maar dan kijk ik naar de fouten in het boek en de rare zinnen en dan heb ik iets van ‘Nope, ligt niet aan mij!’

 4. Oei, dat is niet goed als je overweegt naar de originele taal over te schakelen. Gelukkig doet dat niets af aan het verhaal

 1. 21 augustus 2015

  […] Leave No Story Behind; *** […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.