Jennefer Mellink – Gebroken

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ellis schreef:

    Ik vond de acties van Anna ook een beetje vreemd. Maar de epiloog vond ik wel weer killing. (Die epiloog bezorgde het boek voor mij de derde ster, anders had ik er ook twee gegeven)

    • Lisa schreef:

      Ik heb zelf ook heel erg getwijfeld tussen twee of drie sterren, maar ik ben uiteindelijk toch voor twee gegaan aangezien ik het boek gewoon niet met plezier heb gelezen. Maar het epiloog was zeker erg sterk vergeleken met de rest van het boek!

  2. Ik deel je mening! Ik vond het ook het boek niet zo goed als gedacht, maar het einde was wel verrassend.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.