Jennifer L. Armentrout – Witheet

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ik had eigenlijk nog maar één boek van haar gelezen en dat was een New Adult. Die vond ik op zich niet slecht maar het was nu niet bepaald één van mijn favorieten. Dit boek sprak me veel meer aan. Eigenlijk is er geen sprake van een driehoeksrelatie hé. We zijn gewoon allemaal 100% Team Roth en Zayne blijft braaf in de friend-zone. Lijkt me een mooie afspraak. 🙂

 2. Jessica schreef:

  Ik heb zo’n zin hierin te beginnen! I love Armentrout.

 3. Madelon schreef:

  Doordat de synopsis dus niet heel origineel overkomt, ben ik een beetje huiverig om erin te beginnen eigenlijk…

  • Lisa schreef:

   Dan is ’t inderdaad moeilijk om zin te krijgen in ’t lezen! Ik vond ‘m in ieder geval heel leuk. Ik zat heel vlot in het verhaal en vond ‘m ontzettend fijn weglezen!

 4. Vivian schreef:

  Hmm, deze weet me dan niet echt te trekken haha. Vind de omslag ook eerlijk gezegd totaal niet mooi.

  • Lisa schreef:

   Ik heb ’t ook niet zo op de cover! Al moet ik zeggen dat-ie in het echt mooier is dan op de foto. En deze cover is een stuk beter dan de originele cover. Maar van de covers van de volgende twee delen krijg ik echt de kriebels (de mannelijke modellen zijn om te huilen en totáál niet zoals ik ze me voorstel. Vooral Roth.)

 5. Lijkt me echt 100% mijn ding, WANT IT 😀

 6. Michelle schreef:

  Ik hou echt van Jennifer’s boeken. Deze serie heb ik nog niet gelezen, maar dat komt omdat ik niet zo’n paranormal fan ben. Maar echt leuk om te zien dat er steeds meer boeken van haar worden vertaald.

  • Lisa schreef:

   Ja, zeker! Hopen dat ook haar andere series vertaald gaan worden. En ik kan je zeker aanraden om gewoon een poging te wagen! Het paranormal/fantasy-tintje is wel aanwezig, maar niet héél nadrukkelijk. Focus ligt echt op de romantiek. Dus denk dat je het wel leuk gaat vinden! 🙂

 7. zonenmaan11 schreef:

  Ik vond dat er te veel focus lag op romantiek. #zeurkous

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.