Jennifer Niven – Waar het licht is

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. elmganneke schreef:

  Ik ben het boek nu aan het lezen, heerlijk!

 2. Kiki_leest schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens, wat een prachtig boek is dit! Ook ik had tranen in mijn ogen… en heel eerlijk dat heb ik niet snel bij een boek. Het is ook allemaal zo dubbel, de kracht die Violet vindt en dan toch de beslissing van Theodore.. Ik heb ook even gekozen voor een heel ander genre boek, deze moet inderdaad bezinken…

  • Lisa schreef:

   Precies, je hebt het echt perfect beschreven! Ik ben na het lezen van dit boek in een thriller begonnen; even compleet wat anders!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.