Jenny Han – Aan alle jongens van wie ik hield

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Lisa schreef:

  Ik heb deel twee vandaag uitgelezen… OH MY GOD zó leuk én schattig! 😀 En… ik ben vrijdag ook van de partij met mijn ouders om Jenny Han te kunnen ontmoeten in Rotterdam! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ik ben zo blij! Ik had de hoop al opgegeven omdat het redelijk ver is maar mijn moeder reageerde ontzettend positief en zij dat het niet zo ver was (twee uurtjes ongeveer rijden)… Dus… misschien zie ik je wel? 😀 <3<3<3 (oké, ik ben echt hyperactief op dit moment)

  • Lisa schreef:

   Ik ben er toevallig net in begonnen en het is zó lief! Love it. En ik vind dit echt te stom, maar ik ben er dus vrijdag niet bij in Rotterdam ? Ik ga Jenny die ochtend al interviewen, dus ik heb besloten om niet naar de meet & greet te gaan in Rotterdam, aangezien ik ook nog naar Lisa Williamson wil gaan in Hoofddorp. Ik had je zo graag willen ontmoeten! ?

 2. Daniëlle schreef:

  Ik vond dit boek ook zo leuk! Ik heb deel twee nog niet gelezen, maar ik ben blij dat ie net is uitgekomen!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.