Jessica Shirvington – Embrace

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Joanne schreef:

    Ik heb dit boek ook gekocht op het boekenfestijn. Hij staat nog steeds ongelezen in de kast, maar je recensie maakt me wel nieuwsgierig!

  2. Zwartraafje schreef:

    Ik heb dit boek zelf ook meegenomen op het Boekenfestijn. Tot nu heb ik het jammer genoeg nog niet kunnen lezen. Eigenlijk was ik blij dat je zei dat er niet zoveel leuke engel-boeken zijn. De Fallen-serie vond ik ok, maar niet super. De Angel-serie van Weatherly kon me niet echt bekoren en ook de boeken van Becca Fitzpatrick vielen me wat tegen. Angelfall vond ik dan weer wel heel leuk leesvoer, dus ik ben benieuwd wat ik van dit boek zal vinden.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.