Jodi Ellen Malpas – Mijn bodyguard

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ik vind jouw recensies altijd zo leuk geschreven. Eigenlijk heb ik de boeken van Jodi Ellen Malpas een beetje opgegeven na het lezen van de Mijn Man-trilogie. Het eerste boek tot daar aan toe maar de vervolgdelen begonnen me echt steeds meer tegen te vallen. Misschien moet ik haar – ooit wanneer ik eens heel veel tijd heb én een minder lange TBR (keep dreaming Liesbet!) – toch maar eens een tweede kans geven.

  • Lisa schreef:

   Aaaaaaah, thanks <333 De Mijn man-serie moet ik nog lezen (staat wel al in de kast!), maar ik kom er -op een of andere manier- maar niet aan toe. En een minder lange TBR... I feel your pain. Ik ben op dit moment hard bezig om mijn eigen TBR uit te dunnen, maar het is echt onbegonnen werk :')

 2. Ik vond het ook een erg leuk boek welke van mij 3.5 sterren kreeg. Heb je de book trailer van dit boek ook gezien? Die is ook heeeel erg gaaf! Er zat echt leuke humor in haha en jodi wist er een leuke invulling aan te geven voor een stand alone boek ondanks dat het voor mij wel originaliteit miste maar daar had ik me op voorhand al op voorbereid. Zoveel originaliteit valt er dan ook niet aan toe te voegen denk ik aan een verhaal als dit. Maar Jodi geeft haar personages wel echt een eigen IK en door haar schrijfstijl is het gewoon echt geen moment saai of langdradig bv. en dat vind ik dan wel weer superfijn.

  Als je erotiek in combinatie met een sterk verhaal interessant vind kan ik je de First & Last duologie van Laurelin Paige echt aanraden (Ik heb van First Touch ook een spoiler vrije recensie op de blog staan mocht je meer erover willen weten). Het eerste boek, First Touch, is voor mij het BESTE eerste boek uit een erotische serie wat ik ooit las. Een vrouwelijk hoofdpersonage wat geen lieflijke maagd is, maar Weet wat er te krijgen is en wat ze wil en een mannelijk personage wat een goede match is voor haar en tot aan het randje gaat.. Maar het verhaal zelf is ook gewoon echt heel erg spannend. In dit boek is het verhaal gewoon ontzettend goed uitgewerkt en ligt de focus niet puur op de seks. Het liet mij echt met hartkloppingen achter en ik heb een half uur voor me uit zitten staren nadat ik dit eerste boek uit had haha. Echt Wauwwwww gewoon!

  • Lisa schreef:

   Oeh nee, die had ik nog niet gezien! Net gelijk even gekeken op Youtube. Heb normaal niet zoveel met trailers (vind er maar weinig écht goed), maar deze vat het verhaal wel goed samen!

   En nee, die heb ik nog niet gelezen! Hij staat wel al op mijn TBR (al heeeeeeeel lang!). Ik ga hem gelijk even wat omhoog gooien op mijn lijstje als jij er zo enthousiast over bent; wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar jouw enthousiasme maakt me enorm benieuwd! Een boek met een ijzersterk vrouwelijk personage krijgt sowieso al duizend +’jes, want HECK YES: girlpower! Ik rol even naar Amazon toe om te kijken of ik het voor een leuk prijsje kan kopen \o/

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.