John Green – Een weeffout in onze sterren

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Laura schreef:

  Hmm ik was nou ook niet echt een bepaald emotioneel wrak na het lezen van het boek. Ben erg benieuwd naar de verfilming. Hopelijk ga ik die volgende week zien:) Mooie blog heb je! Ben je gaan volgen

  • Lisa schreef:

   Aw wat lief en leuk, dankje! Mijn bedoeling is om hem dit weekend te zien! Ligt er een beetje aan of ik mijn mams mee kan slepen (aangezien ze het boek niet gaat lezen, eis ik dat ze de film gaat zien). Ben heel erg benieuwd in ieder geval! Heb goede dingen gehoord 🙂

   • Laura schreef:

    Graag gedaan;) Het is altijd leuk om nieuwe boekenblogs te ontdekken!
    Hopelijk kan je dit weekend gaan. En het is echt leuk dat er een deel in Amsterdam is opgenomen.:) Mijn moeder is nu het boek aan het lezen nadat ik een hoop heb lopen zeuren tegen haar dat ze het moest lezen.

    • Lisa schreef:

     Haha, dat gaat mij niet lukken ben ik bang! Mijn mams leest alleen Nederlandse boeken en ik heb ‘m in het Engels. Of ik moet hem zelf al voor haar halen bij de bibliotheek, héél misschien lukt het dan 😛 Een vriendin van mij had me nog gevraagd om naar Amsterdam te gaan toen ze TFIOS daar filmden, zodat we de cast/John konden ontmoeten. Ik had het boek toen nog niet gelezen, dus niet gedaan :’) Beeeeeetje spijt van..

 2. Jolien schreef:

  Leuke recensie! Ik ben ook ontzettend benieuwd naar de verfilming 🙂

  • Lisa schreef:

   Ik ook! Jammer dat de verfilming pas zo laat in Nederland te zien is, vooral omdat ik nu enorm gespoiled wordt op Tumblr en dergelijke. Iedereen haat John Green at the moment, dus ik heb zéér hoge verwachtingen voor de film!

 3. Annelieke schreef:

  Mooi dat je kritisch blijft! Ik zie niet vaak dat mensen geen 5 sterren geven aan dit boek 😉 Ik ben benieuwd wat ik er van ga vinden.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.