Jojo Moyes – Voor jou

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. FollowMeMove schreef:

  Dit is het boek waardoor ik mijn blog merendeel ook veranderde in een boekenblog. Ik moest mijn mening kwijt over dit boek!
  Ik las het in sept 2014 voordat het boek uberhaupt echt bekend werd en daar ben ik blij mee. De meeste- hype boeken sla ik over . en ik moet er niet aan denken dat ik dit boek zou hebben overgeslagen!

  mocht je benieuwd zijn naar mijn recensie over ‘voor jou’ dan kan je hier klikken: http://followmemove.com/2014/09/26/voor-jou-door-jojo-moyes/

  als je geen links in de comment wil hebben dan kan je de link rustig verwijderen 😛

 2. Vivian schreef:

  Dit is absoluut een van mijn lievelingsboeken: zó onwijs mooi!

 3. Lisa schreef:

  Ik wil deze al zo lang lezen… En nu moet ik het lezen door jouw recensie! 😉

 4. Michelle schreef:

  Ik voelde me helemaal gebroken toen ik het boek vorig jaar las. Het was een paar maanden na het overlijden van mijn oma, dus dat werkte ook niet helemaal mee. Ik heb een hele tijd een gruwelijke hekel aan het boek gehad, door de emotie die het opriep. Maar nu een jaar later, besef ik me hoe fantastisch dit boek eigenlijk is. Hoe knap de schrijfster is, juist omdat het zoveel emotie in me oproept.

 5. Daniëlle schreef:

  JAAA! Oh my… ik las dit boek in de trein. Geen goed idee. Ik vond dit echt één van de mooiste, meest tranentrekkende boek dat ik ooit heb gelezen.

  • Lisa schreef:

   Oh man, in de trein? Jij durft, haha! Dit soort boeken in het OV lezen, heb ik allang opgegeven. Kan héél slecht tegen al die starende blikken terwijl ik verander in een emotioneel wrak 😛

 6. zwartraafje schreef:

  Ik huil niet snel bij een boek. Echt niet. Maar dit boek … tja, daar huilde ik op het einde zo hard dat ik nog amper woorden tussen de tranen door kon ontcijferen. Al een geluk dat er ook een portie humor en sarcasme aan te pas kwam anders was het waarschijnlijk gewoon ‘te zwaar’ voor me geworden.

 7. Maaike schreef:

  ZO MOOI. <3 Dit is echt mijn lievelingsboek van vorig jaar en ook het eerste boek dat me aan het huilen kreeg in jaren. Moet het volgend jaar maar weer eens herlezen.

 8. Rowan schreef:

  Ooo je maakt me zo nieuwsgierig! Ik wil dit boek echt snel lezen, vooral omdat hij binnenkort ook verfilmd wordt.

  • Lisa schreef:

   Ja, zeker voor de verfilming lezen! Dit is echt zo’n boek dat je gelezen moet hebben voordat je de film ziet (… al is dat natuurlijk altijd een beetje zo met boekverfilmingen :P)

 9. hetboekenik schreef:

  Oei, een echte tranentrekker 🙂

 10. Ellis schreef:

  Kijk, we kunnen het toch met elkaar eens zijn over een boek 😉

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.