Josephine Angelini – Vervloekt

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ik snap je bezwaren wel, maar toch vond ik het een superleuk boek 😀 Ik denk inderdaad ook wel dat het meer paste rond het Twilight-tijdperk en dat YA tegenwoordig daar wel een beetje van weggeëvolueerd is. Eigenlijk hadden ze dit boek gewoon een paar jaar eerder moeten vertalen :-p

  • Lisa schreef:

   Ja, dat denk ik ook! Als ik dit boek een aantal jaar eerder had gelezen, had ik ‘m denk ik echt geweldig gevonden. Nu viel ik heel erg over de geloofwaardigheid, omdat ik daar (in sommige gevallen) best veel waarde aan hecht :/

 2. zwartraafje schreef:

  Hier kan ik me wel in terugvinden. Sommige zinnen waren echt zo erg dat ik er de kriebels van kreeg. Al heb je inderdaad het beste exemplaar uitgekozen als voorbeeld.

 3. Jessica schreef:

  Hmmm… ik heb hem ook nog liggen, je maakt me nu niet echt eager om hem te lezen :p

 4. hetboekenik schreef:

  Het lijkt mij een slap afkooksel vrees ik. Niets voor mij

 5. Ellis schreef:

  Boeken met een hoog Twilight-gehalte… Ik denk dat ik dit maar aan me voorbij laat gaan 😉

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.