Julie Kagawa – Pupil

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ellis schreef:

  Ik vond het tegenvallen. Het was wel erg standaard ya.

 2. hetboekenik schreef:

  Oh deze kende ik nog niet, maar ik heb het gevoel dat ik deze wel moet gaan lezen

 3. Charlotte schreef:

  Ik heb nog nooit iets gelezen van Julie Kagawa. Haar Iron Fey serie staat nog wel in mijn te lezen-lijst, maar ik zie er mij zo niet meteen aan beginnen. Het gegeven van dit boek lijkt mij wel interessant. Ik heb nog niet veel over drakenboeken gehoord, naast Eragon en Game of Thrones, dus mij lijkt het wel eens een originele afwisseling tussen alle vampieren en feeën van tegenwoordig :).
  Heb hem toegevoegd aan mijn lijst!

  • Lisa schreef:

   Ja, dat zeker! En er zijn inderdaad maar weinig populaire drakenboeken… of ik zit gewoon totaal niet in dat wereldje, waardoor ik al die titels mis haha!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.