Juliet Marillier – Hartenbloed

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Nancy schreef:

  Ik heb jaren geleden heel erg genoten van haar Zeven Wateren-trilogie. Ondertussen is die reeks uitgebreid met nog meer delen, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen. Ook Hartenbloed heb ik in mijn bibliotheek, dus misschien moet ik hem toch eens meenemen… als mijn leesstapel ooit wat minder hoog wordt 😉

  • Lisa schreef:

   Haha, lang leve de grote leesstapels! De Zeven Wateren-trilogie trok mij nooit zo, maar misschien moet ik ‘m toch maar een kans gaan geven. Ik hoor er zoveel positieve dingen over!

 2. zwartraafje schreef:

  Deze staat bij mij ook al lange tijd op mijn wenslijst. Al had ik wel de nederlandstalige genoteerd vermits de engelse zo moeilijk te vinden is.

  • Lisa schreef:

   Dit vind ik ook echt een boek voor jou! Ze hadden de Engelstalige versie vorige week in de kringloop hier liggen (je zoekt er maanden naar en een paar weken nadat je ‘m hebt gekocht, zie je ‘m in de kringloop… ongelooflijk), maar hij lag er vandaag niet meer 🙁 Anders had ik ‘m voor je gescoord!

   • zwartraafje schreef:

    Hij staat ook dit jaar weer op mijn Kerst-wenslijstje. Wel grappig dat je hem een tijdje terug bij de kringloop zag liggen want ik heb dat gehad met Beauty van McKinley toen jij daar naar op zoek was.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.