Kass Morgan – De 100

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Oeiii spijtig, want ik heb deze net gekocht 😀 Aan de serie ben ik alvast helemaal verslaafd dus wou ‘m toch in de kast hebben staan (met die mooie cover ook <3)

  • Lisa schreef:

   Ah joh, misschien vind jij ‘m wel supertof! Gewoon vast rekening mee houden dat ’t verhaal heel anders is dan de serie, haha. Heb je de Nederlandse cover? Die is zó mooi <3 De Engelstalige variant vind ik maar raar; daar staan personages uit de serie op die niet in het boek voorkomen :')

 2. Lieke schreef:

  Oh jeetje, dat klinkt niet goed D: Bij mij staat hij nog ongelezen op de plank, maar wordt nu toch wel een beetje bang, haha :p

  • Lisa schreef:

   Haha aw, dat is niet nodig hoor! Volgens mij ben ik de enige in Nederland die er zo over denkt, heb er verder nog niemand zo negatief over gehoord haha 😛

 3. Renée schreef:

  Ik ken de serie niet, maar ik vond het boek juist best wel goed. Het was wel op het randje qua leeftijd leek het een beetje, misschien dat ik daardoor al anders naar het boek keek. Al werd ik inderdaad af en toe ook gek van de romantiek. Maar zoals Joost al zei, hoe de stukjes op hun plek vielen vond ik dan wel weer leuk.
  Maar ik ga zeker binnenkort eens beginnen met de serie!

  • Lisa schreef:

   Ik had dat juist echt totaal niet met de puzzelstukjes 🙁 Met dat van Glass misschien een beetje, maar haar rol/nut in het verhaal snapte ik eigenlijk ook niet zo goed. Ik had na het lezen echt het idee dat ik nìks had gelezen… Best knap haha!

 4. nerdygeekyfanboy schreef:

  Wow, hebben wij wel hetzelfde boek gelezen? :O Ik vond hem juist tof! Ik vond de romantiek juist heel erg meevallen, vond vooral al die herinneringen heel cool en hoe alle puzzelstukjes langzaam op hun plek vielen. Ach ja, don’t judge a book by its series 😛 De serie is inderdaad heeeeeel anders en ik had mezelf al van tevoren ingesteld dat ik niet iets als de serie ging lezen en daardoor vond ik het boek heel goed 🙂

  • Lisa schreef:

   Ik had ook verwacht dat de serie anders zou zijn (had al wat recensies gelezen), maar bleeh… Vond het echt niks haha! Grappig om te zien hoe smaken verschillen. Ik vond het allemaal zo cliché en irritant en urgh :’) Niks voor mij haha!

 5. jacolinemaes schreef:

  Dit is echt de eerste negatieve recensie die ik lees. Maar aangezien ik toch niet super geïnteresseerd was, denk ik dat ik het boek inderdaad maar even links ga laten liggen en andere boeken voorrang geef.

  • Lisa schreef:

   Ik had ook écht niet verwacht dat ik er zo negatief over zou zijn! Maar volgens mij ben ik inderdaad de enige, dus trek je er niet te veel van aan ;p

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.