Kate Eberlen – Omdat ik je mis

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. judithblogtsolo schreef:

    Wat klinkt dit als een leuk boek! Hoewel het boek zo te lezen wel iets te langdradig is, ben ik wel benieuwd met welke problemen de personages kampen en hoe ze elkaar weer terug gaan vinden. Fijne recensie. <3

    • Lisa schreef:

      Thanks Judith <3 Zeker lezen dan! Dat ik het wat langdradig vond, komt ook heel erg voort uit het feit dat ik vaak boeken lees met aardig wat actie. Als de personages mij meer aan het hart hadden gelegen, had ik mij -denk ik- helemaal niet druk gemaakt om dat langdradige. Puur een persoonlijk iets, dus!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.