Kate Ling – Eenzaam en extreem ver weg

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ik snap je wel hoor, ik vond het wel een tof boek maar het was soms iets te puberdramatisch naar mijn smaak.

 2. zwartraafje schreef:

  Phew, ik ben altijd blij wanneer ik ontdek dat ik niet als enige in het ‘Nee, dankjewel toch niet’-kamp zit.

 3. RabbitBookz schreef:

  Ik had al die romantiek ook niet zien aankomen, dat ben ik eigenlijk niet gewend van een Science Fiction… Dat het allemaal zo snel ging was inderdaad wat jammer, maar voor de rest heb ik me er redelijk overheen kunnen zetten… Uiteindelijk vond ik het wel mooi hoe Domingo en Seren alles voor elkaar doen en het einde maakte voor mij weer veel goed. Ook al zat het boek vol clichés :’)

  • Lisa schreef:

   Beter! Ik vind het echt jammer dat ik het boek niks vond, want het hele concept vond ik wel tof. Ah well, genoeg andere boeken 😛 Jij kan in ieder geval uitkijken naar het volgende deel! Volgens mij is Kate Ling daar nu mee bezig. Ben benieuwd of Moon die ook gaat vertalen; denk het wel!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.