Kiera Cass – De Selectie

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jiska schreef:

  Ik heb nu de hele serie uit. (zelfs de extra boekjes). Bij The One moest ik een paar traantjes wegpinkten op het einde, omdat ik het zo zielig vond voor America. Dit is de tweede keer dat ik ooit bij een boek ben gaan huilen. XD. De extra boekjes vond ik ook mega leuk, vooral omdat het vanuit de konining, de favoriet, de prins en de lijfwacht wordt verteld. Je ervaart het verhaal van allerlei kanten en dat vind ik ontzettend tof! Ik vond het een goede serie. Misschien moet ik dan meer boeken buiten mijn genre lezen.

  • Lisa schreef:

   Wauw, dat heb je snel gedaan! Ik heb alleen nog De selectie gelezen (… vet slecht), maar ik ben zó benieuwd naar de vervolgdelen! Het stomme is dat ik eigenlijk nooit e-books lees, dus ik moet de serie gewoon kopen voor in mijn boekenkast, want dan is de kans veel groter dat ik er snel in begin 😛

 2. Jiska schreef:

  Team maxon! Ik heb het net uit. Ik vond het eigenlijk best wel leuk ookal valt dit ver uit mn genre.

 3. Jessica schreef:

  Veel plezier met de volgende twee delen, ik vond ze erg leuk! 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.