Krystal Sutherland – Een bijna definitieve lijst van nachtmerries

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. dominds schreef:

  Fijne en eerlijke recensie heb je geschreven. Ik denk niet dat dit boek iets voor mij is, het klinkt allemaal een beetje raar, haha.

 2. Oooh ik hoor hier zulke wisselende verhalen over. Sterrenstof was juist totaal niet mijn ding, dus wel goed om te horen dat dit compleet anders is. Haha! Ik ga dit boek denk ik wel eens proberen, ooit.. in ieder geval staat het op mijn eindeloze TBR.

  • Lisa schreef:

   Ja, gewoon proberen dan! Bij mij is het juist weer andersom (Sterrenstof leuk, deze niet zo), dus misschien dat je dit boek wel heel tof gaat vinden!

 3. Sanne Hillemans schreef:

  Ik mocht hem lezen voor Adorable Books en vond hem echt heel leuk! Ik had juist continu zin om verder te lezen, haha! Maar lees nu weer een boek waarbij ik dat niet heb, dus snap heel goed hoe dat stiekem iets zegt over hoe leuk je het boek vond 🙂

  • Lisa schreef:

   Haha, ja precies. Fijn dat jij ‘m wel leuk vond! Het is denk ik een verhaal dat je moet liggen en dus wel een beetje een love-it-or-hate-it boek!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.