Kunstschilderen ter ere van ‘Oprecht’

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Jessica schreef:

  Die van Dagmar is inderdaad belachelijk mooi, maar die van jou vind ik eigenlijk ook best leuk geworden. 🙂

 2. Marcia schreef:

  Ik vind jouw schilderij eigenlijk wel één van de mooiste! Zelf ben ik totaal niet goed in alles wat met knutselen te maken heeft, dus ik ben jaloers haha!

  • Lisa schreef:

   Haha aww, dankje! Ik ben ook totaal niet creatief als het om schilderen/tekenen gaat, maar ik vond het wel echt heerlijk om mijzelf even te verliezen in het schilderen!

 3. zwartraafje schreef:

  Ha, dat doet me terugdenken aan het school. Daar hadden we in het Middelbaar zes jaar lang Plastische Opvoeding, oftewel tekenen, schilderen en dergelijke … Sommige van die werkjes heb ik hier nog liggen maar de meesten zijn verstopt of weggedaan vermits ze er gewoon rampzalig uitzagen. Handwerk lukt me én kaartjes maken ook maar tekenen is echt mijn ding niet. Hierdoor heb ik wel des te meer respect voor mensen die het wel kunnen.

 4. mziemerink schreef:

  Het was echt superleuk! En je hebt het zo leuk beschreven, ha!

 5. Wat heb je toch een briljante schrijfstijl, haha fantastisch! Superleuk om je verslag te lezen, wat was het een gezellige avond!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.