L.J. Smith – The Forbidden Game

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marcia schreef:

  Ja dit is echt zo’n heerlijk boek – heb hem echt al meerdere keren gelezen en keer op keer genoten. Heb je ook de Dark Visions trilogie van L.J. Smith gelezen? Die vond ik ook erg tof, net als de Night World boeken overigens – haha ja ik was dus vroeger echt een L.J. Smith fan haha.. nu staan al haar boeken verstopt achter mn science fiction boeken in de kast :p

  • Lisa schreef:

   Nee, dit is het eerste boek dat ik van haar heb gelezen! De Dark Visions moet ik dus nog lezen. Is die volledig door haar geschreven of ook deels door ghostwriters? Want ik heb dus ergens gelezen dat ze de rechten van enkele boeken (zoals TVD) kwijt is :/

   • Marcia schreef:

    Voor zover ik weet is ze alleen de rechten van TVD en The Secret Circle kwijt. Dark Visions is net als The Forbidden Game een trilogie die je in één boek kunt kopen. En op zich kan je The Secret Circle perfect lezen zonder de extra boeken van de ghostwriter (die zijn echt veel slechter en voegen niks toe :p).
    Van Night World was ik altijd enorm fan; dat zijn eigenlijk 9 kortverhalen verdeeld over 3 boeken. Maar ik denk dat het 10e en laatste verhaal er nooit meer gaat komen, terwijl dat juist alle verhalen bij elkaar moet brengen.. 🙁

    • Lisa schreef:

     Er zou ook nog een vervolg op ‘The Forbidden Game’ moeten komen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik ’t idee heb dat die niet meer gaat komen :’) En thanks voor de tip! Eens kijken of ik Dark Visions een keer goedkoop kan scoren 😀

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.