Lara Avery – Het geheugenboek

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Anouk schreef:

  Wat een fijne recensie, Lisa! Hij ligt klaar en ik kan nu niet wachten om er in te beginnen 🙂

 2. elmganneke schreef:

  Wauw, klinkt echt als een heel bijzonder boek, Lisa. Het lijkt me ook zeker heel heftig. Mooie recensie!

 3. Bianca Ronday schreef:

  Zelf zit ik zo in dubio of ik dit boek wel of niet wil lezen. Het verhaal lijkt me geweldig, maar veelte herkenbaar. Mijn oma is op haar 63ste al overleden aan een zeer zeldzame vorm van dementie en haar man is aan alzheimer overleden. Het voelt heel erg dat het gevaar voor deze ziekte(s) voor 100% aanwezig is aan mijn moederskant. Om deze reden kijk ik bv ook de serie van Angela Groothuizen niet op tv. Ik vind het wel heel goed dat er weer eens een boek is met dit als thema.

  • Lisa schreef:

   Ah jeetje, begrijpelijk! Dat ik het van dichtbij heb meegemaakt, is ook één van de redenen dat het bij mij heel hard aankwam. Het boek is ontzettend mooi, hartverscheurend en realistisch, maar ook héél confronterend. Mocht je je er niet prettig bij voelen; niet doen! Je wil ook geen dingen triggeren. Knuf <3

 4. dominds schreef:

  Wauw, klinkt als een mooi en confronterend boek. Ik heb gisteren een ‘meeneemboekje’ van dit boek meegenomen waarin een paar hoofdstukken staan.. Ik ben erg benieuwd!

 5. Marleen schreef:

  Weet je dat je mij bijna aan het huilen maakte met deze recensie? Dit boek staat zo gigantisch hoog op mijn verlanglijstje!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.