Lees de eerste 3 hoofdstukken van Harteloos + WIN! {AFGELOPEN}

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Daniella schreef:

  De hartenkoningin natuurlijk, ben zo nieuwsgierig naar haar verhaal

 2. Astrid schreef:

  Alice is denk ik mijn favoriet, want het lijkt mij super om haar te kunnen zijn. Een kijkje nemen in Wonderland. Het Witte Konijn, De Gekke Hoedenmaker, De Rode Koningin, De Kolderkat enz. allemaal kunnen ontmoeten. <3! (En daarna weer veilig thuis komen met je hoofd vast aan je schouders!)
  En aangezien mijn bloglovin naam anders is dan mijn eigen; Baseballlover

 3. Janita schreef:

  Supergave winactie! Mijn favoriete personage is de Mad Hatter, gewoon omdat hij zijn gekke zelf is.

 4. Lisanne schreef:

  Tof, ik doe graag mee! Vind het wel lastig, ik denk dat ik niet kan kiezen tussen Alice en de Mad Hatter. Zijn beide gewoon geweldig.

 5. Sylvia schreef:

  De Mad Hatter is prettig gestoord, compleet chaotisch en er is geen touw aan vast te knopen. In een woord GEWELDIG
  En dan hoe hij wordt vertolkt door Johnny Depp! Gewoonweg FANTASTISCH
  Volg op FB onder mijn eigen naam, geliked en gesaved op Bloglovin’ en gedeeld op twitter onder TurtleBookwurm

 6. Hanneke schreef:

  Wat een geweldige winactie! <3
  Mijn favoriete karakter uit Alice… oef, dat is een moeilijke. Ik ga nu even uit van de Tim Burton-film, want de boeken en de tekenfilm is een eeuwigheid geleden, maar als ik iemand fantastisch vind is het die geflipte konijn samen met de Mad Hatter <3 Ik hou van hun weirdness! Vooral als ze samen zijn ^_^

  Liefs Hanneke

 7. Luca schreef:

  Mijn favo aiw karakter is toch wel echt the mad hatter! Lekker onbeschaamd gek en zichzelf, zonder zich iets van iemand aan te trekken maar absoluut met een hart van goud!

 8. Paula schreef:

  Mijn favoriete personage is eigenlijk gewoon Alice zelf omdat ze het konijn volgt en Wonderland ontdekt. Ze is zo avontuurlijk en leuk. De witte koningin vind ik ook erg leuk omdat ze heel lief is, en in de film heel knap! 🙂

 9. Anne schreef:

  De chesire cat! Gewoon omdat het een kat is.
  (EN omdat mijn beste vriendin hem speelde in een toneelstuk )

 10. Joy Stoker schreef:

  Ik …. Weet het niet ik heb nog nooit een boek gelezen over alices (of film) maar als ik toch moet kiezen ga ik voor het konijn met dat klokje. (Konijnen zijn altijd goed)

 11. mziemerink schreef:

  Oehh nog maar twee daagjes!! 🙂

 12. zwartraafje schreef:

  Goh, er zitten zoveel leuke personages in zowel Alice in Wonderland als Alice in Spiegelland. Ik vermoed dat ik al theefan toch het liefst bij de gekke hoedenmaker aan tafel wil aanschuiven. Al wordt het wel een uitdaging om de hele tijd alert genoeg te blijven om alle raadsels en vreemde uitspraken te ontcijferen. De thee -en koekjes zijn uiteraard een mooie compensatie voor. 🙂

 13. Mascha schreef:

  Oh. Mijn favo personage. Das een makkie!
  Obviusly the mad hatterd. En dan niet vanwege johnnny depp. Maar gewoon omdat hij zulke fantastische uitspraken heeft. Echt wijze levenslessen, maar ook gewoon grappige dingen. Veel liefde voorbdat personage

 14. E schreef:

  Nu twijfel ik of de hoedenmaker of cheshire cat . Beide zijn erg unieke karakters. Ik denk dat ik voor de cheshire cat kies want die is zo mysterieus en sarcastisch.

 15. Simone schreef:

  Voor mij is het de hoedenmaker – hij boft maar: hij heeft altijd theetijd. Ik hou van THEETIJD!

 16. Voor mij is dat de Cheshire Cat, het is zo’n spooky kat en hoe hij zijn raadsels verwoord vind ik gewoon te gek. En dan die grijns ^_^

  – Volg je FB en Bloglovin
  – heb het berichtje gedeeld op FB
  – heb het bericht op bloglovin gesaved <3

 17. Tamara TS schreef:

  Dat is nog lastig kiezen, want eigenlijk hebben alle personages wel iets. Als ik echt moet kiezen, dan wordt het de Cheshire Cat. “We’re all mad here. I’m mad. You’re mad.” Omdat nonsense toch wel eens zinvol is. 🙂

 18. Rika Reihs schreef:

  De Cheshire Cat is toch echt wel mijn favoriet. Hij is super schattig, maar ik vind het zo ontzettend leuk dat hij zo mysterieus is, altijd praten in raadsels in plaats van gewoon zeggen waar het op staat. Hij helpt Alice wel altijd, maar verraad nooit iets. Ze moet er zelf achter komen.

 19. Ilse schreef:

  Echt super tof!
  Mijn favo karakter is de Mad Hatter.
  Gewoon omdat hij zo heerlijk gek is en natuurlijk zijn dat de beste mensen!

  Mad Hatter: Am I going mad?
  Alice: yes, you’re mad, bonkers, off your head.. But.. I’ll tell you a secret.. All the best people are.

  ♥️♣️♦️♠️

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.