Let’s get personal #4

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Eveline schreef:

  Haha, die legging! 😀 Ik heb Versplinterd ook gelezen, wat een boek! Wauw. 🙂

  • Lisa schreef:

   Haha ja, leuk hé? Geen idee hoe ik hem ga combineren, maar ach 😉 Wat fijn dat je Versplinterd ook zo mooi vond. Honderd keer ‘wauw’ inderdaad! <3

 2. Ik stel me hier vooral de vraag bij: Who the fuck is Paloma Faith 😀 Jeetje, ik ben echt niet meer mee met de jeugd hé, haha. Leuke blik achter de schermen!

 3. Zwartraafje schreef:

  Die legging is prachtig, net als de film uiteraard. Ik vind het altijd leuk wanneer ik een Corpse Bride Cosplay tegenkom op een beurs. Versplinterd ligt hier ook op me te wachten. Ben er best wel benieuwd naar.

  • Lisa schreef:

   Jaaa, ik vind Corpse Bride zo leuk! Kan de film wel duizend keer zien en dan verveelt ’t nog niet. Ben benieuwd wat je van Versplinterd vindt!

 4. Jessica schreef:

  Wat stoer dat je alleen naar een concert bent gegaan!
  Ik ben trouwens ook wel eens in voor een concert hoor mocht je ergens heen willen en niemand kan, heb zelf ook wel eens dat ik ergens heen wil en dat niemand anders heen wil/kan (maar ga nooit alleen, heb het wel eens naar de bios gedaan).

 5. twintigennogwat schreef:

  Wat gaaf dat je alleen naar dat concert gegaan bent.. dat vind ik heel stoer van je 🙂

  • Lisa schreef:

   Lief, dankje! Had ook niet verwacht dat ik zoiets zou doen want met gezelschap is natuurlijk veel leuker, maar het is me echt enorm meegevallen! 🙂

 6. elmganneke schreef:

  Valt me zeker mee, je TBR stapel!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.