Let’s get personal #7

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ilse schreef:

  Haha, die foto met die parkiet! Ik wilde zeggen ‘ik wist niet dat je er één had!’, maar las daarna al dat hij ook niet van jou is. Maar hé. Parkieten pikken geen ogen uit hoor. =)

  • Lisa schreef:

   Hahaha, ik weet! Ik wist dat ik geen reden had om bang te zijn, maar de parkiet was zo snel en het heeft een snavel en HET VLIEGT. Ik werd ook echt keihard uitgelachen door mijn bestie omdat die parkiet dus echt zo ongevaarlijk is als wat :’)

 2. hetboekenik schreef:

  Wat leuk dat je quotes op boeken terecht komen

 3. zwartraafje schreef:

  Wat goed dat Semmiepoes is opgeknapt. Die boekenkasten bij Van Pierre zijn echte droomkasten. Niet dat ik niet gelukkig ben met mijn boekenmuur hoor, maar ik zou het net erg vinden mocht hij wat hoger doorlopen én een laddertje hebben om op te klimmen. 😉

 4. RabbitBookz schreef:

  Supergaaf van je quote! En fijn dat het beter gaat met je kat!

 5. Marcia schreef:

  Allebei mijn favoriete (huis)dieren in één dagboekje! Parkiet en konijn <3

 6. Ellis schreef:

  yayyy, voor katten!

 7. mariaharut schreef:

  Leuke foto’s!!! En wat gaaf dat jouw quote achter dat boek stond!!!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.