Liebster Award #2

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ik herkende mezelf meteen bij je eerste antwoord. Zelf doe ik dat soort dingen dus altijd. Jammer genoeg bekijken mensen me vervolgens vaak met zo’n ‘Heb ik iets van jou aan’-blik. Blijkbaar vinden sommigen het verdacht wanneer iemand hen vriendelijk toelacht, goeiedag zegt of iets geeft dat ze hebben laten vallen. Zo jammer, dat vriendelijk zijn soms als iets vreemd wordt beschouwd. Zelf word ik er net blij van wanneer iemand naar me zwaait of zo.

  • Lisa schreef:

   Ja, jammer hè? Ik kan echt niet zeggen dat ik altijd de gezelligste ben, maar ik zal nooit zonder reden onbeleefd zijn. Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Dankzij mijn scholierenbaantje ben ik erachter gekomen hoe grof en onbeleefd mensen kunnen zijn. Beleefde klanten die mij gewoon als ‘mens’ behandelden, waren dan zó fijn.

 2. Myrthe schreef:

  Super leuk! Dankje voor het invullen. Plastic tasjes weigeren telt echt wel! Ik probeer het ook altijd, en probeer ook een beetje beter te zijn; het gaat allemaal in kleine stapjes bij mij.

  • Lisa schreef:

   Jij bedankt voor het nomineren! 😀 Een plastic tasje weigeren is een klein iets, maar als iedereen het zou doen, dan zou het een flink verschil maken! Dus die kleine stapjes zijn denk ik wel heel belangrijk, al voelt het als weinig aan!

 3. hetboekenik schreef:

  Deze heb je leuk ingevuld zeg. Ik zou ook wat vriendelijker kunnen zijn voor het milieu, maar ik probeer ook zo veel mogelijk in mijn handtas dingen mee te nemen.

 1. 4 oktober 2015

  […] afgelopen weken zeker toe bij. Ik leerde dankzij deze tags echter ook Graham van Boek & Boom en Lisa van Leave No Story Behind wat persoonlijker […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.