Liefdesdriehoeken & dubbele standaarden

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Haha, very true! Heb ik ook al aan gedacht. Toch stoor ik me niet aan liefdesdriehoeken. Ze zijn ook gewoon superleuk om te schrijven, weet ik uit ervaring :-p Dus daarmee vergeef ik het al die auteurs wat makkelijker!

 2. Liefdesdriehoeken vind ik ook nooit geweldig, ze komen bijna in elk boek voor om er wat meer spanning in te brengen… En inderdaad, ik lees nog zo weinig over jongens die moeten kiezen tussen twee meisjes, terwijl ik dat dan wel weer eerder zou lezen! Ik denk dat er dan ook wat minder gezwijmel is, maar dat maakt het voor mijn idee wel goed! Ik zou zeker wel een poging wagen met een boek waarin een jongen moest kiezen tussen twee meisjes. Dat is denk wel weer iets anders 🙂 Leuk artikel, ik had nooit gedacht over die dubbele standaarden! 🙂

  • Lisa schreef:

   Ik kan me voorstellen dat jij er inderdaad al heel anders tegenaan kijkt als jongen en dat liefdesdriehoeken (met 2 jongens) maar irritant zijn! Ik kan me ook echt geen boek bedenken waarin een jongen tussen twee meiden moet kiezen, om eerlijk te zijn :’) Dus dat zegt al genoeg haha

 3. trembling pages schreef:

  ik kan me soms wel ergeren aan liefdesdriehoeken in boeken die heel erg lang blijven aanslepen, maar zo had ik het nog niet bekeken.

 4. Amy schreef:

  Origineel onderwerp Lisa! Ik vind het soms wel leuk om te lezen, afhankelijk van het boek, omdat het een verrassende twist kan geven of een verhaallijn spannend houdt. Maar uiteindelijk ben ik er klaar mee en wil ik dat een personage kiest. Uiteindelijk is dat eerlijker en romantischer.. Vind ik dan 😉

  • Lisa schreef:

   Thanks! Klinkt herkenbaar! Ik houd niet van liefdesdriehoeken, maar als het er dan toch is, dan moet het niet té lang duren. Als het drie boeken lang duurt voordat diegene eindelijk heeft gekozen, dan is de eerlijkheid en de romantiek er compleet af. Ik word er dan altijd een beetje moedeloos van, haha :’)

 1. 27 september 2015

  […] proberen en dan vertrouw ik helemaal op Lisa’s mening. Naast recensies vind je er ook andere boekige artikelen en zo nu en dan vind je ook bij Lisa een leuke filmrecensie of […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.