Lisa Thompson – De goudvisjongen

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Ahh deze lijkt mij ook erg leuk! Denk dat ik ‘m op mijn verlanglijstje zet 🙂

 2. nerdygeekyfanboy schreef:

  Jaaaaaa dit is zo’n mooi boek! 😀

 3. Lisa schreef:

  Mooie recensie! Normaal ben ik ook niet zo voor jonge personages, maar deze lijkt me ontzettend fijn. Bedankt voor de tip. 🙂

  • Lisa schreef:

   Graag gedaan! En hij is inderdaad heel fijn, ook als je niet zo graag over jonge personages leest. Het boek is duidelijk geschreven voor jonge én oudere lezers, waardoor ’t verhaal totaal niet ‘jeugdig’ overkomt. Ik denk ook dat je als oudere lezer alles uit het verhaal goed meekrijgt, terwijl jongere lezers bepaalde dingetjes missen die ’t verhaal juist zo mooi maken.

 4. dominds schreef:

  Fijne recensie. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, het verhaal klinkt erg bijzonder én ook wel leuk dat het door de ogen van een 12-jarig jongetje is. De vormgeving van dit boek is ook echt prachtig trouwens 🙂

  • Lisa schreef:

   Ja, het boek is zo mooi vormgegeven! Het is ook nog eens een hardcover (ik hartje hardcovers), dus hij staat echt prachtig in de kast <3 (En over de tekeningen in 't boek ben ik al helemaal enthousiast, haha.)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.