Lorna Minkman – Ik ben bij je

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Anoniem schreef:

  Ik heb de boek een ongeveer een maand geleden gelezen en ik vond het een geweldige boek. Ik maak nu een boekverslag over. Ik vond het verhaal lijn vooral interessant omdat ik niet vaak die boeken zie of lees. Maar ik hou wel van spannende en drama boeken zoals deze. 😀

 2. ineke minkman schreef:

  ik ben benieuwd, eindelijk een thriller en vooral trots op lorna

 3. Veerlez schreef:

  Ik ben nieuwsgierig, ik zet het hem op mijn leeslijst!

 4. Ilse schreef:

  Elke keer als ik het boek zie denk ik ‘o, wat mooi… die typografie alleen al!’. Maar dan lees ik de beschrijving en denk ik: moh, oorlog. Nope. Zo jammer. xD

  • Lisa schreef:

   Aww, jammer! De oorlog speelt wel een rol, maar die is niet enorm groot hoor! Darko vertelt af en toe wat hij heeft gemaakt, maar dat zijn maar kleine stukken. De focus ligt echt op Sia en hoe alles (haar relatie met Darko, haar dood) tot stand is gekomen. Dus misschien dat je dit wel wat vindt (ik ben ook totaal niet van de oorlogsverhalen!). En de typografie is inderdaad echt heeeeel mooi <3 Schitterende cover!

 5. elmganneke schreef:

  Ik ben blij dat ik het boek al in huis heb. 🙂

 6. jacolinemaes schreef:

  Oe ik ben nu wel heel benieuwd naar het boek 🙂 !

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.