Marissa Meyer – Cinder

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Jessica schreef:

  Dankzij de vele positieve recensies staat de serie ook al een tijdje op mijn TBR lijst. Jammer genoeg zitten er niet meer uren in een dag om te lezen.

 2. Iris schreef:

  Wat toevallig! Bij mij ging het precies hetzelfde! Ik had ook de hele serie in huis voordat ik zelfs maar een bladzijde had gelezen en door het hele robot / cyborg gedoe stond het me ook niet echt aan om te beginnen.
  Nu, na het lezen van alle boeken, kan ik zeggen dat het een geweldige serie is en boeken over cyborgs echt tof kunnen zijn!

 3. hetboekenik schreef:

  Ik had er in het begin ook wat schrik voor, maar uiteindelijk heb ik alle boeken uit deze reeks verslonden

 4. Vivian schreef:

  Jaaa, ik vind dit ook zo’n leuk boek! Vind het jammer dat de serie na Scarlet niet verder vertaald is.

  • Lisa schreef:

   Ja, enorm jammer! Denk echt dat het een gevalletje ‘verkeerde timing’ is. Als het boek wat later uitgebracht was en de marketing een beetje goed zat, had de serie het véél beter gedaan, gok ik.

 5. Valerie schreef:

  Ik was ook een beetje sceptisch over Cinder, maar eenmaal gelezen vind ik het echt fantastisch. Ik denk zelfs dat dit een van mijn favoriete series is geworden.

 6. Story addict schreef:

  Oeii, weer een positieve recensie 🙂 Ik herken de ‘dit is niets voor mij’-gedachte, maar misschien moet ik de boeken dan toch maar ooit een kans gaan geven…

 7. zwartraafje schreef:

  ik heb de eerste twee (vertaalde) delen met plezier gelezen én bleef toen braaf wachten op het vervolg. Ondertussen weet ik al een tijdje dat die niet meer vertaald zullen worden, maar het is er nog niet van gekomen om de serie verder te lezen. Die staan dus nog steeds op mijn ‘als ik er ooit is aan toe kom wil ik deze lezen’-lijst.

  • Lisa schreef:

   Zo zonde dat-ie niet verder vertaald is! Enorm veel mensen kopen de boeken in de veronderstelling dat ze de gehele serie in het Nederlands kunnen kopen. Hopelijk bevallen de laatste twee delen je ook goed!

 8. Net als jij wilde ik eigenlijk ook niet aan dit boek beginnen. Maar inmiddels ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.