Marissa Meyer – Scarlet

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Lisa schreef:

  Ik durf steeds niet beginnen aan deze serie omdat ik me er niet echt door aangesproken voel. Maar ik had dat ook bij Hof van Doorns en Rozen en kijk waar ik nu sta. :’) Mag ik ook even zeggen dat je recensies altijd zo aangenaam om te lezen zijn? Wij hebben wat dezelfde smaak van boeken. 😀

  • Lisa schreef:

   You. Made. My. Day. Wat onwijs leuk om te lezen, dankjewel! Geeft me weer een flinke boost om zo wat recensies te schrijven, haha <3 En ik zou Cinder echt een kans geven! Mij leek 't boek eerst ook helemaal niks (ik had 'm al op mijn dacht-het-niet-lijstje gegooid), maar uiteindelijk vond ik 'm echt heel leuk. Mocht dat hele cyborg-aspect je afschrikken; trust me, de uitwerking is heel tof!

 2. Vivian schreef:

  Ik moet misschien toch maar gewoon eens verder gaan met deze serie want ik vond Cinder ook (na veel scepsis) geweldig!

  • Lisa schreef:

   Haha, het lijkt wel alsof bijna iedereen met scepsis aan Cinder begint! En ik maar denken dat ik de enige was die er weinig van verwachtte 😛 En zeker doen!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.