Melissa Albert – Hazelwoud

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ik vond het niet echt een heel goed boek haha: wat ik vooral tof vond, waren de sprookjes en alles rond Alices oma. But then again, het was zeker wel spannend en ook weer niet heel slecht, maar echt boeien deed het me niet zeg maar.

  • Lisa schreef:

   Ja, ik snap je wel! Dit is een beetje een boek dat je moet liggen, denk ik. Vond ‘m zelf dus wel tof, maar snap ook heel goed dat sommige mensen hem tegen vonden vallen. (Want het verhaal is verwarrend, je blijft met aardig wat vragen achter, etc. etc.)

 2. dominds schreef:

  Fijne recensie! Ik vond Hazelwoud ook een leuk boek, al was het soms voor mij iets te verwarrend, haha. Ik vond het ook echt fijn en vernieuwend dat Alice niet echt zo likeable was!

  • Lisa schreef:

   Thanks <3 En ja, hij was soms inderdaad wel verwarrend! Zo jammer, want als het iets anders neergepend was, had dit zó'n topper kunnen zijn. (Al is-ie nu ook leuk hoor, haha. Maar snap wel waarom sommige mensen het boek tegen vonden vallen.)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.