Michael Grant – In de voorste linie

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. readeramanda schreef:

  Je denkt er precies hetzelfde over als ik. Ben echt helaas niet de enige die er zo over denkt. Heb de recensie op 6 mei op mijn blog staan.

  Kon er ook zeer moeilijk in komen. Dit was ook nog de eerste boek wat ik van hem las. Hoop dat de gone serie wel goed doorloopt.

 2. Marcia schreef:

  Ik heb dit boek ook al een tijdje liggen, maar ben er nog niet in begonnen.. Stiekem lees ik namelijk niet zo graag boeken over oorlog, maar aangezien het geschreven is door Michael Grant wil ik het boek toch graag een kansje geven. Zijn Gone serie is namelijk helemaal geweldig <3

  • Lisa schreef:

   Ik heb de Gone-serie laatst (grotendeels) weten te scoren en ik ben zo benieuwd! Ik moet nu alleen deel 4 of 5 nog, als ik het goed heb <3

 3. Annelies schreef:

  Jammer dat het een deel van een reeks is. Dat spreekt me toch altijd minder aan.

  • Lisa schreef:

   Snap ik! Je hebt toch gelijk weer die ‘verplichting’ om de volgende delen te lezen. Het is fijn als je het boek goed vindt en dus langer van de wereld kan genieten, maar het wachten op de vervolgdelen is wel weer hels :’)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.