Mijn ervaring met Amazon.de

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Shopper schreef:

  Je kan nu met je iban betalen via een automatische incasso!

 2. Lieke schreef:

  Super handig artikel 😀 Ik bestel nog steeds het liefst op TBD omdat je daar ook gewoon met paypal kunt betalen :3

  • Lisa schreef:

   Superleuk om te horen, thanks! <3 Haha ja, ik ook! Paypal vind ik echt de fijnste betaalmethode. E-mail en wachtwoord invoeren en tadaa: geregeld en betaald!

 3. Sanne schreef:

  Geen verzendkosten? Dat wist ik helemaal niet! Toch blijf ik maar bij de Book Depository, tenzij het niet veel scheelt met bol.com (dan heb ik het boek toch liever snel binnen)

  • Lisa schreef:

   Ja, echt superfijn! Alleen op boeken hoor, voor de rest betaal je wel verzendkosten! 🙂 En snap ik! Ik heb ondertussen zo’n grote TBR stapel hier liggen, dat ik het niet zo erg meer vind als ik even op een boek moet wachten :p

 4. HesterAnne schreef:

  Ik heb nog nooit iets besteld bij Amazon.de. Kun je trouwens betalen met paypal of ideal?

 5. Rowan schreef:

  Oei, ik wil echt geen beschadigde boeken! Dan maar iets meer betalen bij bol. 🙂

  • Lisa schreef:

   Bij mij is denk ik de helft (enigszins) beschadigd aangekomen, maar ik heb uit de reacties al begrepen dat het bij veel mensen wel goed gaat! Hun klantenservice is gelukkig wel goed! En over Bol.com hoor ik ook steeds meer negatieve dingen, helaas 🙁 Zelf gelukkig geen ervaring mee aangezien ik daar niet bestel!

 6. Alma schreef:

  Tja, ik doe alles digitaal, via amazon.com, Smashwords of Kobo, dus voor mij geen beschadigde boeken, lange levertermijn of verzendkosten. 1 druk op de knop en ik heb het boek binnen, ideaal. Maar het zou mij ook eindeloos frustreren als ik mijn bestelling beschadigd binnen zou krijgen, dat hoort niet zo en is ook niet nodig als er een beetje zorg aan besteed wordt.
  Lange tijd geleden heb ik ook wel eens boeken bij bol.com besteld en mijn ervaring was toen goed. Over de bestellingen die ik nu af en toe bij ze doe heb ik ook geen klachten tot nu toe.
  Heb je amazon.nl al geprobeerd? Ik heb geen idee hoor wat hun aanbod is, of dat net zo uitgebreid is als amazon.de en of ze verzendkosten rekenen, maar anders zou ik die eens proberen. In ieder geval omzeil je dan de taal barrière 😉

  • Lisa schreef:

   Handig! Ik ben echter te verslaafd aan het aanvullen van mijn boekenkast, dus ik kan écht niet overstappen op alleen maar eBooks haha! Amazon.nl verkoopt alleen maar eBooks, helaas 🙁 Anders zou ik inderdaad daar mijn boeken bestellen. Hopelijk gaan ze ook snel fysieke boeken leveren!

 7. jacolinemaes schreef:

  Ik bestel ook meestal Engelstalige boeken bij amazon.de, maar ik vind juist dat Amazon de boeken redelijk goed verpakt in vergelijking met bol.com. Ik heb met bol.com eerder dat ik zoiets heb van… dat had netter ingepakt moeten zijn. En toen een keer iets niet goed was vond ik het contact met de klantenservice heel netjes. En ik ben blij met de levertermijn. Ik zou trouwens ook weleens een artikel als dit willen lezen over de bookdepository, want daar heb ik nog nooit iets besteld, dus als je dat nog eens zou doen, zou ik dat erg leuk vinden, want dit was wel echt een fijn artikel voor als je zit te twijfelen om bij amazon te bestellen denk ik 🙂

  • Lisa schreef:

   Bol.com hoor ik de laatste tijd inderdaad ook veel negatieve dingen over! Ik heb helaas echt slechte ervaringen met de verpakkingen van Amazon.de 🙁 Maar goed om te horen dat het bij jou meestal wel goed gaat! De levertermijn is inderdaad echt top, ze leveren over het algemeen sneller dan Bol.com en dat terwijl de boeken uit Duitsland komen!

   En superleuk om te horen dat je een soortgelijk artikel ook graag over TBD ziet! Die heb ik al geschreven en is een tijd geleden online gekomen. Je kan ‘m hier lezen: http://leavenostorybehind.nl/mijn-ervaring-met-the-book-depository/. En als je vragen hebt, kan je ze natuurlijk altijd in de comments stellen <3

   • jacolinemaes schreef:

    Haha oeps, misschien had ik eerst even moeten zoeken, maar bedankt voor je antwoord en afgezien van de wat langere levertijd dus ook interessant om maar eens rond te gaan snuffelen bij de bookdepository zo te zien.

    • Lisa schreef:

     Haha nee joh! Was geen probleem voor mij om even de link erbij te pakken. Book Depository is ideaal! Ik koop er eigenlijk al mijn boeken en ik kan écht niet meer zonder. Beste ontdekking ever!

 8. Zwartraafje schreef:

  Voor ik TBD ontdekte bestelde ik mijn engelstalige boeken vaak bij de Duitse Amazon. Ah ja, geen verzendkosten vanaf 20€. Het grootste nadeel is voor mij de taal, maar ik heb nooit beschadigde boeken aangekregen en de leveringstermijn was ook steeds stips, dus dat waren dan weer duidelijke voordelen.

  • Lisa schreef:

   Je betaalt nu helemaal geen verzendkosten meer op boeken, superfijn! En goed om te horen dat jouw boeken wel altijd in goede staat aan zijn gekomen. Het lijkt erop dat ik gewoon gigantische pech heb!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.