Mijn favoriete boeken van 2017

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Marleen schreef:

  Aah wat een heel fijn lijstje! Ik moet nog steeds ‘Dear Aaron’ lezen, hoewel hij al een tijdje op mn ereader staat. En alsnog (heel erg laat): HAPPY NIEUWJAAR LIEVE LISA!

 2. zwartraafje schreef:

  Altijd tof zo’n favorietenlijstje. Ik loop nog een ‘beetje’ achter met mijn blogfeed, dat lijkt trouwens een terugkerend fenomeen te worden, toch wil ik je nog steeds het beste toewensen voor het nieuwe jaar. Hopelijk heb je een fijne oudejaarsavond achter de rug. Ah ja, mijn eerste BatB-hervertelling van het jaar was maar bwa. Binnenkort maar weer eens een andere uitproberen.

 3. Annelies schreef:

  Leuk lijstje! O.a. de boeken van Dani Atkins wil ik ook nog graag lezen. Fijne jaarwisseling en een schitterend nieuw jaar gewenst!

  • Lisa schreef:

   De boeken van Dani zijn echt schitterend <3 Bij haar boeken hoef ik de blurb niet eens te lezen, want ik weet dat ik 'm sowieso geweldig ga vinden, haha. En dankjewel, jij ook! <3

 4. Annemieke schreef:

  Mooie lijst. Ik moet nog steeds aan vogelvrij beginnen. Alvast een fijne jaarwisseling.

 5. dominds schreef:

  Mooi lijstje! Ik vond Vogelvrij ook verrassend goed! Duet met jou was ook echt een mooi boek. Jij ook een fijne jaarwisseling en alvast een gelukkig nieuwjaar <3

 6. Alvast een gelukkig nieuw jaar Lisa! Mooi lijstje. Het Geheugenboek wil ik ook nog graag lezen 🙂

  • Lisa schreef:

   Jij ook, Paula <33 En aaaaaaaaah, je moet 'Het geheugenboek' echtechtecht lezen. (En dan mag je vervolgens al je emoties bij mij neergooien, mocht je dat willen :P)

 7. nerdygeekyfanboy schreef:

  Vogelvrij en Het geheugenboek staan ook op mijn lijstje! Heel fijne jaarwisseling Lisa! 😀

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.