Mijn favoriete Netflix-series

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. RabbitBookz schreef:

  Stranger Things yeah yeah. Zó leuk, en soms zelfs een beetje griezelig… Riverdale is de serie waar ik nu echt het meest naar uitkijk. Al die hints die worden gegeven over hoe seizoen 2 eruit gaat zien… Ik kan niet wachten!

 2. Marcia schreef:

  Black Mirror is zo geweldig!!! <3

 3. nerdygeekyfanboy schreef:

  Stranger Things YESSSSSS

 4. dominds schreef:

  Yay! Ik houd van serie-tips. Ik ben ooit eens begonnen met New Girl, maar om de een of andere reden ben ik gestopt bij seizoen 2, ik ga deze serie denk ik weer eens oppakken want hij kijkt echt lekker weg én de personages zijn zó leuk. Ik vond Orphan Black ook echt geweldig, al heb ik het einde nog niet gezien. Anne met een E trok mij eerlijk gezegd niet zo, maar misschien moet ik hem toch nog maar een kans geven. Mijn all-time favorite serie is toch wel Prison Break. (en oke Gossip Girl ;))

  • Lisa schreef:

   De eerste afleveringen van Anne zijn even wennen, maar het wordt zo lief en schattig en mooi! Met Gossip Girl was ik trouwens onlangs begonnen, maar ik ben alweer gestopt met kijken. Niet om een bepaalde reden ofzo, maar meer omdat… nou ja, geen idee. Misschien dat ik ’t wel weer een keer oppak, haha! Ik vind Blair en Chuck zo leuk. (Ik weet alleen wel al wie Gossip Girl is en dat vind ik STOM.)

 5. joanydvv schreef:

  Jaaa! ANNE is gewoon geweldig. Ik was al fan van de versie met Megan Follows waardoor ik een beetje sceptisch was over de remake, maar hij is zo GOED! Ik hoop op heeeel veel seizoenen van deze toffe serie.

  • Lisa schreef:

   Ik was heel erg bang dat er geen tweede seizoen zou komen omdat het zo stilletjes bleef rond de serie, dus ik sprong echt een gat door het dak toen er toch een tweede seizoen werd aangekondigd. En inderdaad, geef mij maar een shitload aan seizoenen, want ik ben zó benieuwd naar hoe haar verhaal verdergaat!

 6. Rowan schreef:

  MEER LIEFDE VOOR ANNE IS NODIG! Ik snap ook niet waarom deze serie niet populairder is, ik heb er zó van genoten! Ik kijk nu Orphan Black en dat vind ik ook helemaal geweldig. En Black Mirror is gewoon zo goed en disturbing tegelijk!

  • Lisa schreef:

   Ja, stom he? Ik heb het idee dat heel veel mensen gewoon niet van Anne’s bestaan afweten, ofzo? Ik vind ook dat er redelijk weinig reclame voor is geweest, vooral als je kijkt naar wat Netflix normaal doet. Zo jammer! En jaaaa, Black Mirror <3

 7. Anne met een E wil ik binnenkort ook gaan uitproberen, lijkt me zo leuk! New Girl vond ik juist helemaal niet leuk haha, te flauw naar mijn smaak, maar ik wil het misschien nog wel een tweede kans geven. Stranger Things wil ik ook nog proberen, evenals Riverdale (eerst helft van S1 al gezien, vond ik awesome) en 13 reasons why (ben nu het boek aan het lezen en dat vind ik al heftig).

 8. Tamara D schreef:

  Ik begrijp precies wat je bedoelt, Schmidty is ook mijn favo bij New girl, die gast is te grappig!
  Ozark is ook een aanrader ben daar net klaar mee, super spannend! Totaal iets anders dan New girl hoor haha

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.