Mijn gedachtenspinsels tijdens het kijken van Shadowhunters

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Eline schreef:

  LISA LISA LISA
  Ik kom terug op mijn eerdere reactie.
  Op 2 januari begint het nieuwe seizoen en IK HEB ER ZO VEEL ZIN IN!!!
  Izzy wordt veel beter. Ik denk dat het vooral aan het script lag dat ze zo raar was. Malec is echt om te janken zoen mooi. Simon krijgt een coole plotlijn.
  Ik bedoel, vet veel dingen kloppen niet of slaan nergens op, maar ach. Na aflevering vier of vijf bereik je zo’n punt dat je echt invested bent in die personages en dat het je niet meer uitmaakt.
  OH, en Lydia? My queen.
  Kan niet wachten op het nieuwe seizoen!

  • Lisa schreef:

   ELINE ELINE ELINE. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het seizoen niet af heb gekeken, haha. Ik heb denk ik 6 afleveringen gekeken, ofzo? Maar oké, misschieeeeeeen geef ik het nog een kans! Het staat op Netflix, dus ik ga denk ik een keer een marathon houden op een lazy sunday :’)

 2. Vivian schreef:

  Haha, ik lees bijna alleen maar negatieve reacties maar ik vind het best een goede serie, waarschijnlijk omdat ik de boeken niet heb gelezen. Denk dat het een gevalletje Pretty Little Liars/The Vampire Diaries/Gossip Girl is: gewoon zo anders dat je het los van elkaar moet zien.

 3. Lieke schreef:

  Ik heb de eerste aflevering gezien en ik irriteerde me dood aan alles, dus toen ben ik er ook maar snel mee gekapt :’D

 4. Jessica schreef:

  De eerste aflevering vond ik wel goed, maar de tweede echt best wel slecht. Nu spaar ik ze op om ze op een later moment te kijken.

 5. Jiska schreef:

  Ik vond het in het begin dat Clary het veel te snel accepteerde dat ze een shadowhunter is. Simon is geweldig. Alec ook. In het begin, na de eerste aflevering, had ik mijn twijfels, maar het begint steeds beter te worden. Ik mag Jace totaal niet. Bleeh. En ik heb eigenlijk niet zo veel problemen met de klederdracht van Izzy. Wachten nu op de volgende episode dan maar. (Niet dat ik al miljoenen series nu tegelijk kijk)

 6. zwartraafje schreef:

  Ik heb geen Netflix. Soms is dat best wel rottig vermits je dan overal geweldige series ziet langskomen die je enkel daar kan zien maar zodra ik de trailer van The Shadowhunters zag vond ik het plots zo erg niet meer. Daar blijf ik toch maar mooi van bespaard. Echt, die trailer deed me denken aan een acterende Ken -en Barbiepop. Oh en speciaal voor jou … http://img13.deviantart.net/58ac/i/2011/069/7/5/sparkly_potato_on_fire_by_candyninja-d3bc4fc.jpg 😉

 7. judithblogtsolo schreef:

  Hahahah, geweldig artikel! Ik ben niet aan deze serie begonnen: puur, omdat ik er eigenlijk niet echt vanaf wist.. maar ik hoor van meerdere mensen alleen maar slechte verhalen. Hier gaat ik mij niet aan wagen. 🙂

 8. Nynke-Boudien schreef:

  Ik heb de boeken nog niet gelezen, maar door alle lovende verhalen keek ik wel vol verwachting uit naar de serie. Helaas vind ik het ook best wel slecht tot nu, maar ik kan het dus niet vergelijken met de boeken. De special effects vind ik heel erg nep en de acteerprestaties zijn ook best wel slecht. Voor mijn gevoel springt het verhaal erg van de hak op de tak en ik mis de rode draad in het verhaal.

  • Lisa schreef:

   Eens! Het boek is echt duizend keer beter. Ze proppen enorm veel in het verhaal,maar werken niks goed uit. Het gaat gewoon allemaal véél te snel. Als ze het allemaal wat rustiger aan zouden doen, zou de serie al veel beter zijn, gok ik zo.

 9. portablemagic schreef:

  Dit artikel is goud waard hahah. Ik vind de show best oké.. Heb de boeken nog niet gelezen maar ik vind het acteerwerk ook verschrikkelijk en na 5 minuten was het inderdaad van oh ik ben shadowhunter yay ik weet meteen wat het betekent en gedraag er mij meteen naar xD Ja ik ben echt niet voor Clary en Jace.. Geef mij maar Magnus en Alec! Ik deel je artikel even op mijn blogpagina op facebook haha! Maar ik denk dat er wel potentieel zit in de verhaallijn maar dat het mischien niet al te goed is uitgewerkt.

  • Lisa schreef:

   YES! Magnus en Alec <3 Ik ben het met je eens, ik denk dat er ook wel potentieel in de serie zit. Het begin is enorm zwak, maar misschien dat het allemaal wat beter wordt zodra de schrijvers/acteurs etc. meer hun 'plekje' hebben gevonden. Maar mijn god, de weg daarnaartoe is heel pijnlijk 😛 En vet leuk dat je het hebt gedeeld!

 10. Hahaha ik wou ook nog een blogpost als deze schrijven! Jace en Alec hebben hier écht meer chemie dan Jace en Clary! I SHIP ITTTTT HARD! En Simon is idd de enige wiens script niet door een socially awkward aapje geschreven lijkt te zijn XD Zijn mopjes redden de show (en Alec’s face, of course)

 11. Ik kijk voor Alec, Magnus, Malec en de soundtrack. JACE IS DE HELE TIJD ZO LULLIG TEGEN ALEC! Zo van, ze zijn parabatai, maar dat betekend niks meer want Clary is er en Clary komt eerst. Het voelde bijna alsof Jace Alec gebruikte en het maakte me een beetje boos. En Izzy is ook gemeen tegenover Alec. TOEN ZE AAN DIE TAFEL BIJNA TEGEN IEDEREEN ZEI DAT ALEC GAY WAS?! Damn ik werd boos. Ik heb geleerd dat je alle personages die je stom vindt (dus iedereen behalve drie of zo) moet negeren, en dan is het best aardig.

  • Lisa schreef:

   Ja, ik vind de relatie tussen Alec en Jace ook niet leuk 🙁 Er valt eigenlijk maar weinig te merken van die sterke band tussen hen. Jace heeft Clary één keer gezien en hij laat Alec al vallen. Als dat vrienden zijn, dan sla ik over :’)

 12. RabbitBookz schreef:

  Ik kijk eigenlijk alleen vanwege Magnus en Alec. Izzy vind ik wel leuk, behalve de kleding. Clary is stom en Jace maakt niet genoeg gevatte opmerkingen, zoals in de boeken. Special effects zijn prut, acteerwerk ook (behalve van Simon) en dit is gewoon niet TMI!! De muziek is wel heel gaaf. Ik weet eigenlijk niet waarom ik nog kijk, want ik ben best, ja, bored. Maar misschien dat als het spannender wordt (hopelijk gebeurt dat nog?) het acteerwerk ook beter wordt? Ik weet het niet hoor….

  • RabbitBookz schreef:

   Oh en ik kijk natuurlijk via Alec. Hij is gewoon leuk en lekker chagrijnig. Maar hij mag ook wel wat beter acteren!

   • Lisa schreef:

    Izzy vind ik, naast het feit dat ze zo ordinair wordt neergezet, ook erg leuk! Ik vind haar momenten met Alec ook tof. En wat betreft de rest: ze zeggen altijd dat series pas beter worden na het eerste seizoen… dus eh, duimen dan maar? 😛

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.