Mijn smoesjes om NIET aan een book buying ban te doen

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. HAHAHA dit is echt veel te herkenbaar. Vooral 4 en 5. Of eigenlijk vooral 5. Ik roep altijd: ”JA MAAR WEES BLIJ DAT IK MIJN GELD NIET UITGEEF AAN GAMES OF MUZIEK OF ALCOHOL OF SIGARETTEN OF UITGAAN OF KLEREN. En wees blij dat ik LEES IN PLAATS VAN NUTTELOZE DINGEN DOE. Kunnen ze nooit tegenin gaan.

 2. zwartraafje schreef:

  Ah, dankjewel Lisa! Deze blogpost maakt meteen heel mijn dag goed. Vooral die “en dat willen we niet hé” zorgde ervoor dat ik hier zat te gniffelen. Ik blijf mezelf voorhouden dat het een gezonde verslaving is en ik ga al die 150 ongelezen boeken ooit effectief een keertje lezen. Ooit …

  Die Lies vond ik ook grappig om te lezen. Mijn oma heeft me jarenlang de bijnaam Liesje gegeven.

 3. Annemieke schreef:

  Haha heerlijk, en zo waar. Ik verdien het toch, haha.

 4. Ik ben zoals altijd weer late to the party, maar wat een heerlijke blog! Ik moet elke maand ook weer een nieuw ebook kopen, want ik kies boeken vaak uit op basis van mood/weer/stress/tijd etc, “dus dan moet je er wel genoeg hebben om uit te kiezen” xD

  • Lisa schreef:

   Laat op het blogfeestje zijn is ook leuk! (Je bent in ieder geval nog altijd very much welcome.) EN DAT DOE IK OOK! Ik koop boeken onder het mom van ‘omg moet ik nu lezen’ en tegen de tijd dat-ie op de mat valt, heb ik geen zin meer om ‘m te lezen. Ligt-ie vervolgens minimaal één jaar te verstoffen voor ik ‘m daadwerkelijk oppak :’)

 5. dominds schreef:

  Haha zo waar!! Ik neem me altijd voor om minder boeken te kopen, maar dan zie ik weer een aanbieding of verschijnt er weer een nieuw boek die ik echt wil lezen.

 6. Claudia Diependaal schreef:

  Haha dit zijn goeie drugs ?

 7. zonenmaan11 schreef:

  Gelddddd moet rollllllen.

 8. Esther D schreef:

  Ik ben het hier helemaal mee eens. Ik koop momenteel wel minder dan voorheen, maar dat is ook omdat ik nu veel review en dat gaat dan voor.
  Maar ik krijg ook vaak boeken en zodra ik een boekenwinkel in loop, kom ik er sowieso met een boek weer uit!

 9. Marcia schreef:

  Ik hoef voor niemand smoesjes te bedenken want mijn ouders hebben het jaren geleden al opgegeven mij aan te spreken op mijn boeken-koopgedrag en mijn vriend moedigt me alleen maar aan. XD ik denk altijd ‘ik moet mijn geld toch ergens aan uitgeven’ haha..

 10. boekenwormmam schreef:

  Er is een zinnetje uit girls: it couis be worse, I could be doing drugs haha. Mijn go to smoes haha.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.