Mijn tip voor boekbloggers

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

  1. Ik vind dit een GEWELDIG artikel!!!!

    Want ik hoor zovaak; nee ik heb van experts gehoord dat een recensie het beste uit gemiddeld 400 woorden kan bestaan. uh dikke vinger.. 400 woorden? dat is mijn intro vaak al *even overdrijven ;)* hahaha.. maar serieus.. Ik heb aan 400 woorden nooit genoeg om mijn mening over een boek Goed te kunnen uiten. En dat is dan maar 1 voorbeeld van ‘tips’ die je tegenkomt. Iedereen komt telkens met die leuke tips voor bloggers, maar ik ben het met je eens: BLIJF JEZELF. En dat is dan ook wat ik doe. En als mensen mijn recenies dan te lang vinden bv, dan skippen ze maar verder. Ik vind ook dat er geen goede of foute manier is om te bloggen. Je moet doen zoals jij het wil en waar je je prettig bij voelt. Ik vind recensies zoals de jouwe juist heerlijk om te lezen. Want ze zijn gewoon jouw ding en het komt dan ook heel oprecht over. Je merkt heel vaak dat bloggers die vinden dat ze zich aan bepaalde ‘regels’ moeten houden, ook een bepaald enthousiasme missen in hun recensies en dat stoort mij eerder dan iemand die zichzelf is en blijft. Dat zijn dan juist de blogs die ik eerder skip dan iemand die vol enthousiasme een recensie van 1000 woorden schrijft bv.

    • Lisa schreef:

      Yes <3 En zo is het: als mensen je manier van bloggen niet leuk vinden, dan lezen ze 't gewoon niet. En dat is echt niet erg, want er zullen genoeg andere mensen zijn die je blog wél graag lezen. Je kan nooit iedereen plezieren. Lekker dicht bij jezelf blijven, want niks is leuker dan bloggen zoals jij zelf wilt. En dat enthousiasme breng je dan ook weer over in je artikelen!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.