Mijn top 5: book boyfriends

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Zwartraafje schreef:

    Dat zijn zo van die vragen waar ik dus echt eens over zou moeten nadenken. Misschien moet ik dat binnenkort dan ook maar eens doen. 🙂

  2. Edwaaaaard! Raffe vind ik ook een goede keuze, al ken ik hem nog niet zo goed omdat ik enkel nog maar deel 1 las so far. De rest ken ik eigenlijk niet *Goodreadsopzoektijd*

    • Lisa schreef:

      Ja, Raffe <3 In het tweede boek is hij net zo leuk, if not leuker. De rest van de boeken zijn zeker het opzoeken waard! De Lux serie is ideaal als je op zoek bent naar paranormal romance/humor en de overige twee als je graag misdaad/romantische boeken leest. Ze zijn allemaal echt heel goed en leuk!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.