Nicola Yoon – De zon is ook een ster

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Angela schreef:

  Klinkt als een erg leuk boek! Heb nog geen enkel boek van Nicola Yoon gelezen, maar mijn nieuwsgierigheid is zeker geprikkeld! Vooral door het feit dat het een soort van andere vertelmethode is.

  • Lisa schreef:

   Ik vind ‘Alles wat je lief is’ net wat leuker dan dit boek, maar beide boeken zijn tof en hebben een unieke manier waarop het verhaal verteld wordt. Dus zeker lezen! Heerlijk zoet leesvoer voor tussendoor.

 2. dominds schreef:

  Klinkt als een leuk boek, ik vind het altijd leuk om te lezen als een boek afwijkt van de ‘normale’ vertelstrategieën! Ik vroeg me wel af waarom je het boek dan 3 sterren hebt gegeven in plaats van 4 of 5? 🙂

  • Lisa schreef:

   Vijf werd ‘m voor mij sowieso niet, want dan moet ik een boek echt héél goed vinden! (Huilend-op-de-bank-en-oh-mijn-god-mijn-feels-niveau) Heb heel erg getwijfeld tussen drie en vier; alhoewel ik ’t verhaal heel lief en leuk vond, was het ’t ook een boek dat ik prima opzij kon leggen. Ik vond ‘m dus leuk, maar het miste wel iets (wat ik niet echt kan benoemen) waardoor het boek niet echt mijn hart veroverde. Dus vandaar de drie, al is het eigenlijk een 3,5 (ik kan geen halve sterren geven, helaas!).

   En als je houdt van boeken die afwijken van normale vertelstrategieën, dan is dit wel een must read!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.