Dingen die ik heb ontdekt tijdens het indelen van mijn nieuwe boekenkast…

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Met mijn verhuizing naar Leiden moet ik ook flink aan de bak met een nieuwe kastindeling. Ik heb er zin in, maar man, wat wordt dat een klus :’)

 2. verhaalverliefd schreef:

  Haha, te droog xD Maar we willen inderdaad wel foto’s zien!

  • Lisa schreef:

   Haha, komt eraan! Moet alleen even kijken hoe ik het precies ga doen. Ik heb slecht licht op mijn kamer, dus foto’s worden al snel bagger. Dus het wordt -denk ik- een video, maar ik moet nog even uitvogelen hoe ik dat allemaal netjes kan filmen :’)

 3. bloghanneke schreef:

  Foto? Foto?? hahaha ja ik herken me helemaal in je post!

 4. Ayla schreef:

  Haha, leuk! 😀 Ik wil ook heeeel graag nieuwe boekenkasten 😀

 5. Madelon schreef:

  hahaha, zooo herkenbaar!
  Het doet trouwens ook verdomd veel pijn als je een stapel boeken op je tenen laat vallen…

 6. Alex Hoogendoorn schreef:

  HAHAHA! Veeg. me. op. Meid, je bent hilarisch <3

 7. Annelies schreef:

  Zo herkenbaar!! Van het eerste tot het laatste puntje 🙂

 8. Lieke schreef:

  Ik had dit blogje gisteren al gelezen en helemaal vergeten om te reageren ^^” Maar alles is inderdaad heel herkenbaar! Vooral dat ene punt dat je het vol trots aan iemand anders wilt laten zien, haha :p

 9. Rowan schreef:

  Hahaha wat grappig geschreven (die gifjes zijn echt hilarisch). En ook héél herkenbaar.

 10. zwartraafje schreef:

  Jaaaaaa, ik zat hier de hele tijd te knikken. De hele opsomming door jajajajajajajaja…. Dit soort lijstjes zijn echt super leuk om te lezen. De volgende keer dat ik te horen krijg ‘Ben je nu weer je boeken aan het reorganiseren?’ zeg ik gewoon ‘Ja en ik ben lang niet de enige die dat regelmatig doet’ om de persoon in kwestie dan meteen naar deze blogpost door te verwijzen. 😉

  • Lisa schreef:

   Aaaaah, jouw reactie <3 Ik vind het helemaal leuk, haha. En ik moet zeggen dat ik dit soort artikelen ook echt vaker moet gaan schrijven; ik vind ze zelf ook erg leuk! Moet er alleen net de inspiratie voor hebben 😛

 11. Thyrze schreef:

  Hahaha dit lijstje is zo herkenbaar! Ik ben nu wel heel benieuwd hoe je kasten eruit zien!

 12. mariaharut schreef:

  Dit is ZO herkenbaar! Vooral dat pronken met je boekenkast met een of ander slachtoffer haha 😀

 13. judithblogtsolo schreef:

  Hahah, wat heb je dit artikel leuk geschreven! Ik heb zelf maar weinig ruimte voor mijn boeken, dus eigenlijk heb ik een kleine stapel en de rest is verstopt in een klein kastje. Best zonde, daarom krijg ik door dit artikel wel zin om een boekenkast te bestellen. Ook al heb ik daar dan ook geen plek voor. 😛

  • Lisa schreef:

   Ah, lief! <3 En nieuwe boekenkasten zijn altijd een goed plan ? Alleen ruimte is dan inderdaad wel handig, haha. Misschien een 'liggende' kast? Ik heb er hier ook eentje aangezien ik geen ruimte meer heb voor hoge boekenkasten!

 14. Story addict schreef:

  Hahaha, die minion erbij, geweldig! Ik ben zelf altijd uren bezig met opruimen alleen al omdat ik dan weer iets ontdek (zoals een oud boek of schrift) waar ik dan weer doorheen ga bladeren. 2 uur later en nog geen enkele vooruitgang geboekt (pun intended) met het opruimen van mijn kast.

  • Lisa schreef:

   Hahahaha, ik vind je pun helemaal leuk! En zó herkenbaar. Al gebeurt me dat vooral als ik mijn kamer aan het schoonmaken ben… Ik ben heel goed in het uitstellen van dingen die ik niet leuk vind ?

 15. twintigennogwat schreef:

  Haha, heel leuk! Ik heb laatst mijn boekenkast (of eigenlijk buffetkast in de woonkamer, maar die dient als boekenkast) opnieuw ingedeeld en daar kan ik ook echt uren mee bezig zijn. Zo heerlijk!

 16. hetboekenik schreef:

  Hihi, erg leuk om te lezen.

 17. Vivian schreef:

  Haha, heeeel herkenbaar!

 18. RabbitBookz schreef:

  Toevallig heb ik gisteren ook mijn boekenkast opnieuw ingedeeld, en er is inderdaad een plank die meh is. Maar er is ook een supermooie plank. En om de een of andere reden heb ik weer meer ruimte over. Wutt?

 1. 13 maart 2016

  […] Dit lijstje van Lisa was niet enkel uiterst herkenbaar, het was ook ontzettend leuk om te lezen. Ik werd er helemaal happy van. […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.