Over mij

Hi! Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben Lisa, vijfentwintig jaar oud en helemaal dol op schrijven en boeken. Sinds 7 september 2013 deel ik mijn liefde voor boeken op Leave No Story Behind.

Mijn liefde voor lezen is ooit begonnen met de Twilight-serie, waarna ik het verhaal niet uit mijn hoofd kon zetten en jarenlang Twilight fanfiction heb gelezen (geen grapje, ik gok dat ik meer dan 250 fanfics heb gelezen). Op een gegeven moment ging dat vervelen, waarna ik de overstap heb gemaakt naar o.a. Young Adult en New Adult boeken.

Best. Decision. Ever.

Ik vind het heerlijk om titels te ontdekken die in Nederland nog redelijk onbekend zijn, al duik ik ook graag met mijn neus in populaire boeken. Romantiek, fantasy, erotiek en contemporary zijn (sub)genres die ik graag lees, maar ik lees ook veel boeken die buiten deze genres vallen. Alles wat mij aanspreekt, geef ik graag een kans. Op Leave No Story Behind kom je recensies tegen van zowel Engelstalige als Nederlandstalige boeken.

In mijn vrije uurtjes lees ik dus veel boeken, maar ik vind het ook heerlijk om languit op de bank neer te ploffen en een goede film of serie te kijken. Inclusief een kopje thee en zoute popcorn natuurlijk! Als ik eenmaal een toffe serie heb gevonden, dan is de kans groot dat ik het hele seizoen in één dag verslind… Oeps. Ik ben echt een gigantische fangirl, dus mijn Twitter staat regelmatig bomvol uitspraken over series en films. Subtiel zijn is op zo’n moment absoluut niet één van mijn kwaliteiten, haha.

Ook ben ik dol op muziek en ik ga dan ook graag naar concerten toe. Imagine Dragons, Muse, Lady Gaga, Paloma Faith, Fall Out Boy, Panic! At The Disco, AURORA en nog veel meer artiesten heb ik ondertussen live mogen bewonderen en ik hoop nog héél veel namen daaraan toe te mogen voegen.

Verder word ik gelukkig van knuffelen met mijn kat Sem. En schrijven, want één dag niet geschreven, is een dag niet geleefd.

Ik ben actief op de volgende sociale media:
Bloglovin’ / Facebook / TwitterInstagram / Goodreads
Je kan mij ook mailen op contact@leavenostorybehind.nl