Over mijn blogschema…

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Dikke knuffel terug! Hier gaat het bloggen ook een pak rustiger. Voor volgende week heb ik momenteel nog niets ingepland. Ideetjes genoeg hoor, maar niet de energe om die allemaal uit te werken. Bovendien kan ik me door dat gebrek aan energie ook maar moeilijk op het lezen focussen. Dus tja, dan verschijnen er even wat minder recensies hé.

 2. Marleen schreef:

  Lekker rustig aan doen en wij zijn hier wel weer als je er wel weer zin in hebt! 🙂

 3. Neem je rust, je moet jezelf niks gaan opleggen. Gewoon je eigen ding doen.
  Alles blijft wel ook als je minder blogt. Je eigen me time is zo belangrijk.

  • Lisa schreef:

   Lief, dankjewel <3 Precies. Juist als ik mezelf nu ga verplichten, bereik ik het tegenovergestelde. Ik weet bijna zeker dat ik, door mijzelf deze vrijheid op te leggen, juist méér zin krijg om te bloggen!

 4. Judith schreef:

  Ik begrijp je helemaal! Doe rustig aan en heb vooral plezier in wat je doet. 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.