Pittacus Lore – Ik ben nummer vier

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. He, dat is zo vervelend als je geen connectie voelt

  2. zwartraafje schreef:

    Dat van die leeftijd snap ik wel. Ik merk regelmatig bij het lezen van een boek dat ik het leuker zou vinden mocht het gedrag van personages ook echt bij hun leeftijd passen. Ze zijn of te jong voor hun volwassengedrag, of ze doen net vrij puberaal terwijl ik verwacht dat ze daar al overheen zijn gegroeid.

  3. Renée schreef:

    Ik ben zelf wel benoemd naar dit boek. Het is me al vaker aangeraden en ik vond de film wel leuk. Toch heb ik nog niet zoiets gehad van ‘laat ik dat boek ook eens gaan lezen’.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.