R.J. Palacio – Wonder

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Celine schreef:

  Ik heb het boek ook gelezen en ik vond het echt geweldig! De film heb ik vorige maand ook gezien. Ik was idd ook erg bang dat hij niet zo goed zou zijn, maar hij was ook echt super! Ik heb tijdens de film zelfs meerdere keren gehuild ? dan tijdens het boek. Ook al vind ik het boek beter, zou ik de film ook zeker aanraden!

  • Lisa schreef:

   Ah, wel? Dan word ik nu toch wel benieuwd! Ik heb laatst een strippenkaart gekocht bij de bioscoop, dus misschien geef ik ‘m wel een kans! Ik moet ook zeggen dat ik nog geen negatieve dingen over de film heb gehoord… al heb ik sowieso weinig gehoord over de film, want er lijkt -bij deze verfilming- totáál geen hype te zijn. (Of alles gaat compleet langs mij heen, kan ook natuurlijk :’))

 2. dominds schreef:

  Dit lijkt me echt een heel mooi boek, ik wil dit boek ook snel lezen! Ik ben daarnaast ook erg benieuwd naar de film 🙂

  • Lisa schreef:

   Ja, zeker doen! En als het je lukt om eerst het boek te lezen en dan te film kan kijken, zou ik dat zeker aanraden. Dat heb ik normaal al bij boekverfilmingen, maar bij deze is ’t denk ik al helemaal fijn om eerst het boek gelezen te hebben omdat het boek zo puur en emotioneel is!

 3. Marleen schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar de verfilming. Ik zat al half te janken bij de trailer dus dat wordt nog wat, haha!

  • Lisa schreef:

   Ik vond de trailer een beetje tegenvallen 🙁 Niet dat het er slecht uitziet, maar ik vind Auggie te… mooi ofzo? Had het véél heftiger verwacht. Het was het net niet, voor mij. Maar ga de film zeker wel kijken!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.