The Reader Problems Tag

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Hey! Ik vroeg me iets af: moet je perse getagd worden in een van deze posts om ze te mogen plaatsen? ik vind deze zoooo leuk maar ben er nog nooit in getagd. En ik weet ook niet zo goed hoe ik dat zou moeten zien als iemand me tagd haha!

  • Lisa schreef:

   Heee! Nee joh, gewoon overnemen! Dat maakt niet uit. Bij deze tag ik je :p

   Vaak ontdek ik dat ik getagd ben dankzij sociale media, een URL bij mijn verwijzers (statistieken) en soms google ik mijn sitenaam om tags op te speuren. Maar desondanks mis ik volgens mij aardig wat tags!

 2. Daniëlle schreef:

  Wat een leuke tag! En super dat je mij getagd hebt! Ik ga ‘m snel invullen :).

 3. zwartraafje schreef:

  Hey Lisa, super lief dat je hem aan me doorgeeft maar euhm … ik heb hem al mogen invullen dankzij Annabel. Net als jij vond ik het superleuk om deze vragen te beantwoorden. Ondertussen heb ik voor de (minstens) 5de keer boeken apart gezet die ik ‘in het kort’ wil lezen en die staan al een tijdje eenzaam op een selectie-plankje. Het haalt echt niet uit dat ik boeken op voorhand klaarzet, want mijn uiteindelijk keuze kan ik toch pas op het moment zelf nemen. Hier kan je mijn antwoorden trouwens terugvinden … http://www.zwartraafje.be/blog/2015/10/reading-problems-tag/

  • Lisa schreef:

   Nooooooo, ik tag altijd mensen die ‘m al ingevuld hebben. Potverdorie. Ik had nog even snel gekeken en ik dacht dat je nog niet was getagd 😛 Ik ga je artikeltje lezen!

 4. Rowan schreef:

  Dit blijft zo’n leuke tag!

 5. Joany de Vries schreef:

  Ik kan ook echt geen TBR maken voor de komende maand. Ik lees gewoon dat waar ik zin in heb. Mijn stemming kan het ene moment vragen om een romantisch zwijmelboek en het andere moment verlangen naar bikkelharde actie.

 6. Jessica schreef:

  Ha, nummer 4. Ja dat zou ik ook doen :p. Net als dat ik het eens ben met de meeste andere van je antwoorden, haha.

 7. Mijn kast: soms koopp ik boeken met het idee deze onmiddellijk te lezen en dan komt er toch iets tussen: jammer…

 1. 17 oktober 2015

  […] is bij mij nooit de gedachte opgekomen om zelf ook eens zo’n tag in te vullen. Tot nu toe! Lisa was zo aardig om mij te nomineren voor de Reader Problems Tag en zo’n kans laat ik […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.