Ontmoet mijn nieuwe liefde: The Greatest Showman

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  De trailer sprak me direct aan maar ik heb hem dus nog niet gezien. Gek genoeg ben ik geen musical-fan maar hou ik wel van Beauty and the Beast. Ik hoop dat deze film ook een uitzondering op die regel gaat zien. Zat hier trouwens te glimlachen door die ‘fudge dat’ vermits ik niet zelfgemaakte fudge in blokjes had zitten snijden. 🙂

 2. Jessica schreef:

  Jaaaaaa ik ben ook echt helemaal verliefd op deze film (en heb dus ook even een mega enthousiaste recensie online gezet afgelopen maandag). <3

  Laat die critici maar zeuren over de incorrecte afschildering van Barnum. Who cares? Wij genieten optimaal van deze film, en wat is er dan belangrijker? Precies.

  Ik wil deze film ook echt mega graag nogmaals in de bioscoop zien. Maar tot die tijd: de soundtrack staat op repeat.

  • Lisa schreef:

   Jaaa, ik heb ‘m gelezen! 100% met jouw woorden eens. En precies. Barnum was in het echt een verschrikkelijke vent, dat besef ik, maaaar… feit blijft dat de film geweldig is.

 3. dominds schreef:

  Wat een leuke en enthousiaste blogpost! Ik ben echt heel benieuwd naar deze film, ik heb er al heel veel goede verhalen over gehoord 🙂

 4. elmganneke schreef:

  Nou… ik was er dus niet zo enthousiast over helaas. 🙁 Had er best veel van verwacht en hij begon ook heel tof, maar ik vond de liedjes niet leuk en de verhaallijn te cheesy.

 5. Rowan schreef:

  Jaar ik hou zo erg van deze film!! Ik ga vanavond nog een keer en ik heb er ZO veel zin in. Ik kon ook echt niet stilzitten en als de soundtrack aanstaat thuis geef ik ook echt een hele show haha. Echt een nieuwe favoriet!

 6. Marleen schreef:

  JAAAAAAAAAAA DEZE FILM IS HELEMAAL FANTASTISCH! <3 <3 <3 Ik kan echt niet wachten om er nog een keertje heen te gaan!

  ps. Heb jij de film 'Chicago' al eens gezien?

  • DAT WILDE IK OOK VRAGEN, OVER CHICAGO. En Rent, want eeuwige liefde voor de liedjes van Rent.

   Verder moet ik deze film dus echt asap kijken, want januari kan wel wat leuks gebruiken xD

   • Lisa schreef:

    Ja, Chicago heb ik gezien! (De ‘Cell Block Tango’ staat gelijk weer op repeat in mijn hoofd, haha.) Rent moet ik nog wel zien! Heeft mij nooit zo getrokken, maar ik zal ‘m binnenkort eens kijken!

    (En ik ga dit weekend weer naar TGS met Fleurine, haha heeeeeeeeeeeeeuy! #datwordtdansjesdoen)

    • Rent is qua verhaal niet zo feelgood, maar echt, die liedjes <3 Het is wel echt een love it or hate it ding geloof ik, maar als je Chicago okay vond (ook niet bepaald feelgood sfeertje) dan komt dat wel goed!

     (jij en Fleurine zijn top met prioriteiten)

     • Jessica schreef:

      Rent is inderdaad niet echt feelgood. Is al heel lang geleden dat ik hem gezien heb, dus weet niet meer wat ik er exact van vond, maar volgens mij vond ik hem wel oké. Maar niet zo goed als The Greatest Showman. 🙂

 7. Charlotte schreef:

  Haha, dit kan tellen als aanrader.
  De trailer spreekt mij ook enorm aan, maar ik heb nog niet de kans gezien naar de bioscoop te gaan.
  Ik moet wel zeggen dat ik vaak de populariteit van of kritiek op bepaalde films niet snap. Deze kerstvakantie keek ik voor de eerste keer naar La La Land, toch wel een felbejubelde film. Ik was toch wel enorm ontgoocheld!

  • Lisa schreef:

   Ik heb La La Land in de bioscoop gezien omdat ik dacht dat ik ‘m geweldig zou vinden, maar het was totaal niet mijn ding! Ik heb nog altijd het idee dat ik gewoon een andere film heb gekeken dan alle fans. Ik kan niet mijn vinger op de zere plek leggen, maar ik vond het allemaal maar meh. Dus ik snap je wat betreft populariteit van/kritiek op films, want ik heb precies hetzelfde :’)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.