S. Jae-Jones – Wintersong

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. floorflawless schreef:

  Ik laat me niet zoveel leiden door gemiddelde goodreads ratings, Al helemaal als het boek door niet gek veel mensen is gerated. Ik denk dat als ik me daar teveel mee bezig zou houden ik makkelijk pareltjes mis zou kunnen lopen. Want ja, tenslotte heeft niet iedereen dezelfde mening natuurlijk

 2. zwartraafje schreef:

  Grappig eigenlijk hé, hoe we wanneer een boek ons bevalt alle kleine minpunten die we tegenkomen probleemloos door de vingers kunnen zien. Ik heb zelf ook genoten van Wintersong maar ik ben tot nu toe nog steeds niet toegekomen aan het vervolg.

 3. Joany schreef:

  Deze staat al zo lang ongelezen in mijn kast en deze review is precies wat ik nodig had om het boek omhoog te schuiven op mijn TBR lijstje. Thanks 😊

 4. Ik vond Wintersong ook heel leuk, maar heb inderdaad veel negatieve reviews en ratings gezien!

  • Lisa schreef:

   Ja, grappig om te zien hoe de meningen zo ver uiteen liggen! Ergens snap ik de negatieve recensies wel, maar ik vond ‘m zo leuk, dat de mindere puntjes mij niet zo dwars zaten tijdens ’t lezen 😜

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.