Sabaa Tahir – Vuur en As

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Lisa schreef:

  Hmm… Ondanks de goede recensies blijf ik twijfelen… lijkt me te gruwelijk. 😛

  • Lisa schreef:

   Ah, moeilijk! Er zitten niet hele gedetailleerde scenes in, maar nare dingen komen wel ter sprake. Kan het je wel aanraden om een poging te wagen, in ieder geval!

 2. Nynke-Boudien schreef:

  Ik heb dit boek laatst gekocht na alle lovende recensies, na jouw recensie ben ik NOG meer nieuwsgierig geworden dus ik het boek staat zeker op mijn TBR lijstje van januari!

 3. zwartraafje schreef:

  Het is al even geleden sinds ik dit boek las maar je recensie klinkt wel heel herkenbaar. Zeker dat van die cliffhangers en steeds een hoofdstuk moeten wachten vooraleer je ontdekt hoe het verder gaat, terwijl je ondertussen al weer met een nieuwe cliffhanger zit opgezadeld. 🙂

 4. Jessica schreef:

  Ik heb hem nog liggen, maar ik denk dat ik hetzelfde heb als jou voordat je in het boek begon :p

  • Lisa schreef:

   Haha, stom hè? Het weerhield mij er echt een beetje van om in het boek te beginnen (heb ik ook o.a. met de Grisha en Throne of Glass-serie). Ik blijf soms liever in de waan dat ik een boek geweldig ga vinden, dan dat ik erin begin en (misschien) zwaar teleurgesteld word.

 5. hetboekenik schreef:

  Deze wil ik zo graag lezen, maar momenteel vind ik hem nog iets te duur voor mijn kindle 🙂

 6. Patricia schreef:

  Ik was al erg benieuwd naar dit boek, maar na het lezen van jouw recensie ben ik helemaal nieuwsgierig geworden. Binnenkort toch maar eens aanschaffen 🙂

 7. RabbitBookz schreef:

  Dit was denk ik wel mijn favoriete boek van 2015, dus ik ben blij dat ik het in de laatste week heb gelezen! Dat met die cliffhangers in hoofdstukken had ik ook, en dat je dan eerst een ander hoofdstuk moest lezen was soms afschuwelijk! Het allerergste was dan als dat tussenhoofdstuk óók een cliffhanger had! Volg je me nog? Het was gewoon heel erg gaaf!

  • Lisa schreef:

   God ja, dat vond ik ook zo erg haha! En dan kreeg ze het ook nog eens voor elkaar om zowel Laia áls Elias hun hoofdstukken met een cliffhanger te eindigen. HOE DAN? Heel knap, maar ook belachelijk frustrerend 😛

 8. Sanne schreef:

  Wauw, wat positief! Ik heb de Engelse versie van de zomer gelezen en had eerlijk gezegd juist dan weer iets meer van de worldbuilding verwacht, maar ook ik vond het een heerlijk boek!

  • Lisa schreef:

   Ah, gelukkig vond je ‘m wel tof ondanks dat je meer van de worldbuilding had verwacht! Ik ben nu heel benieuwd naar jouw recensie, dus ik surf even snel naar je blog!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.