Sarah Crossan – Een

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Nancy schreef:

  Het boek ‘Gewicht van water’ vond ik veel beter van haar. Net door dit boek had ik hoge verwachtingen van Een die helaas niet ingelost werden. Ik heb het gevoel dat de vrije versvorm beter tot zijn recht komt in Gewicht van water. Daar versterkte het de gevoelens van het hoofdpersonage. Ik zou zeggen: lees dat boek eens 🙂

 2. elmganneke schreef:

  Ik vond het juist een goede keuze om alleen Grace aan het woord te laten. Voor mij maakt dat de titel (EEN) nog specialer. Door maar één perspectief te zien, werd de zelfstandige een van de twee voor mij nog duidelijker.
  Maar goed. Soms heb je gewoon een boek dat iedereen geweldig vindt en wat voor jou niks is. 🙂

 3. dominds schreef:

  Fijne en eerlijke recensie heb je weer geschreven. Ik las dit boek toen het pas uit was in het Engels en ik vond het een bijzonder boek, aangezien ik nog nooit zo iets had gelezen, maar ik snap jouw gevoel ook 🙂

  • Lisa schreef:

   Thanks Do! Het stomme is ook dat ik snap waarom mensen het boek zo mooi vinden, maar tussen mij en het boek wilde ’t gewoon totaal niet vlotten. Zo jammer! Ik had eigenlijk verwacht dat ik Een helemaal geweldig zou vinden 🙁

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.